Prima pagină  »  Ştiri  »  Interiorul lui Volvo C30 - premiu pentru design scandinav elevat
20 IUNIE 2008, 11:56
1,781
0
Interiorul lui Volvo C30 - premiu pentru design scandinav elevat
De Ilie Toma
1
Revista auto "Ward's AutoWorld" a remarcat inca o data design-ul excelent al interioarelor Volvo. De aceasta data Volvo C30 a primit premiul in categoria "Cea mai buna reflectare a marcii". In 2007, aceeasi revista a oferit premiul pentru "cel mai bun interior" modelului scandinav Volvo S80. Revista "Ward's AutoWorld" este editata in SUA de mai bine de 80 de ani si conglomereaza parerile a peste 70 mii de profesionisti din intreaga lume.

Conform spuselor lui Eric Mayne, redactorul stiri al revistei, interiorul lui C30 se distinge prin simplitate, gratie, si functionalitate - toate aceste caracteristici corespund deplin cu mesajul general al brand-ului Volvo. Producatorul suedez a reusit sa demonstreze ca functionalitatea poate fi si estetica. Interioarele automobilelor Volvo au fost intotdeauna ergonomice, ingloband cele mai bune calitati ale design-ului scandinav - o imbinare excelente intre functionalitati si forme, aparente excelente, precum si o simplitate fireasca. Automobilele Volvo emana armonie si calmitate, atat de necesare in lumea moderna de astazi.

"Creand C30, am avut tendinta de a-i conferi modelului un spirit de tinere, realizand in acelasi timp un design scandinav elevat" - ni se destainuie Steve Mattin, designer sef al Volvo Cars. "Am vrut sa demonstram pe exemplul acestui automobil cele mai bune traditii "genetice" ale Volvo. Si mai era necesar sa propunem asftel de solutii de design, care ar fi caracterizat doar brand-ul Volvo. Am refuzat sa utilizam insertii de crom, si am hotarat sa limitam numarul butoanelor si intrerupatoarelor, asigurand o forma de comanda intuitiva si placuta pentru sofer. Am facut tot posibilul pentru a obtine armonia perfecta de ansamblu. Iar consola centrala suspendata a modelelor noastre a devenit deja un element distinctiv pentru intreaga gama Volvo. Liniile clare, formele line, toate se incadreaza perfect in atmosfera generala a interiorului, iar consola in sine asigura functionalitatea necesara".

Volvo C30 poate fi admirat si achizitionat si in showroom-ul Volvo din Chisinau.
Pretul automobilului pe piata Moldova incepe de la 17 900 Euro.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!