Prima pagină  »  Ştiri  »  Audi - Automobilul premium oficial al Jocurilor Olimpice din 2008 din
28 IULIE 2008, 08:54
1,909
0
Audi - Automobilul premium oficial al Jocurilor Olimpice din 2008 din Beijing
De Ilie Toma
1
In timpul Jocurilor Olimpice si Paraolimpice, automobilele Audi se vor afla in lumina reflectoarelor in calitate de "automobil premium oficial": Atletii, oficialii si oaspetii VIP vor utiliza serviciul de transport cu sofer, care utilizeaza peste 1.000 de automobile marca Audi, in special modelele A6L, A8L si Q7.

Initiativa intitulata "Pasiune pentru miscare" consta din numeroase elemente si activitati individuale. "La Audi, sustinerea evenimentelor sportive de prima clasa din intreaga lume a devenit o traditie. Parteneriatul cu Jocurile Olimpice din Beijing marcheaza o alta piatra de hotar. Acestea reprezinta ocazia perfecta pentru prezentarea valorilor sportive si inovatoare ale Audi, cat si pozitia sa de producator de automobile premium," a afirmat Werner Eichhorn, Director al Departamentului de Vanzari Audi pentru China, inainte de debutul Salonului Auto de la Shanghai.

Audi doreste sa puna un accent deosebit pe activitatile culturale ce au ca scop promovarea spiritului olimpic in intreaga lume. Programul "Pasiune pentru miscare" cuprinde numeroase planuri pentru diverse evenimente culturale. Printre altele, Audi isi va valorifica numerosii ani de experienta in organizarea profesionala a evenimentelor muzicale la scara larga si va invita artisti de marca in China.

Inainte si pe parcursul jocurilor, angajatii si dealerii se vor afla de asemenea in lumina reflectoarelor. De exemplu, 124 showroom-uri din 87 de localitati vor beneficia de propriul "Colt Olimpic", concomitent cu numeroase activitati de marketing si cu vanzarea de articole promotionale.

Audi si-a prezentat tehnologiile in domeniul eficientei. Initiativa completeaza "Programul Audi pentru Jocurile Olimpice" cu evenimente culturale si ecologice care sa insoteasca Olimpiada de Vara 2008 din Beijing. Una dintre principalele contributii ale Audi este oferirea de 1.000 de automobile cu motorizari pe benzina FSI si TFSI, cu injectie directa, pentru deplasarea VIP-urilor. Emisiile scazute vor contribui la mentinerea unui aer curat deasupra Beijingului pe parcursul Jocurilor.

Audi a prezentat un model de limuzina ultra-eficient la Salonul Auto de la Guangzhou, in apropiere de Hong Kong, anume A6 L 2.8 FSI cu motor V6 dotat cu sistemul de inchidere a supapelor Audi (AVS), o tehnologie avangardista pentru controlul variabil al cursei supapei. Acelasi motor va fi disponibil pentru Audi A8 2.8 L FSI. Conform informatiilor de omologare europeana, modelul A8 2.8 FSI consuma doar 8,3 litri la 100 km, iar emisiile de CO2 de 199 g/km reprezinta cea mai redusa valoare din segmentul automobilelor de lux.

TDI reprezinta baza strategiei globale Audi pentru viitor; aceasta combina o putere superioara cu consumul redus de combustibil. Astfel, motoarele TDI sunt capabile sa struneasca consumul tot mai ridicat de combustibil si, drept urmare, emisiile de CO2.



Importator oficial Audi in Republica Moldova:

RUMEON SRL
str. Varnita, 22, Chisinau
Telefon: 407-700
www.audi.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!