Prima pagină  »  Ştiri  »  Fiat a prezentat un automobil special pentru mame si o versiune
28 IULIE 2008, 08:42
1,875
0
Fiat a prezentat un automobil special pentru mame si o versiune ecologica a modelului Panda
De Ilie Toma
0
Producatorul italian Fiat a prezentat un automobil special, destinat tinerelor mame! Noul automobil, pe nume Mamy este construit pe baza hatchback-ului Panda Dynamic.

Fiat ofera pentru Mamy culori puternic nuantate pentru caroserie (mov si oranj), o oglinda suplimentara in salonul automobilului pentru posibilitatea supravegherii copilului pe bancheta din spate, scaune acoperite cu material care poate fi usor spalat... Manerele usilor, oglinzile exterioare si manerul portbagajului sunt vopsite in culoarea caroseriei. Fiat Mamy este echipat cu un motor de 1.2 litri.

Pretul unui Fiat Mamy va fi mai mic decat al unui Panda Dynamic obisnuit.

A doua noutate a italienilor este o versiune speciala a compactei Fiat Panda. Acum Fiat isi indreapta atentia catre ecologie, prezentant o Panda care afecteaza mediul intr-o masura si mai mica.

Fiat Panda Eco este echipat cu un motor econom de 1.1 litri, care dezvolta o putere de 54 CP. Emisiile de CO2 in atmosfera ale acestui propulsor se cifreaza la doar 119 CP, iar consumul de combustibil - la doar 5 litri la 100 km. Pe langa aceste modificari, inginerii de la Fiat au imbunatatit caracteristicile aerodinamice ale modelului si au perfectionat transmisia compactei. De asemenea, noua versiune a primit si roti de profil redus.




Importator oficial Fiat in Republica Moldova:
Centrul Auto Elita 5
bd. Dacia, 55, Chisinau
Telefon: 55-28-08
www.fiat.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!