Prima pagină  »  Ştiri  »  Seat va prezenta Ibiza Sport Coupe la Salonul Auto de la
24 IULIE 2008, 02:30
1,572
0
Seat va prezenta Ibiza Sport Coupe la Salonul Auto de la Londra
De Ilie Toma
0
Seat va prezenta in premiera la Salonul Auto de la Londra noua Ibiza Sport Coupe, vehiculul care va completa gama producatorului spaniol, dupa lansarea noii generatii Ibiza prin versiunea cu 5 usi, in luna mai a acestui an.

Noul model promite un aspect cu un aer pronuntat sportiv si posibilitati mari de personalizare. Iar apropo, culoarea oranj Lumina Orange a fost oferita pentru Seat chiar de catre Lamborghini - cu alte cuvinte avem un Seat cu renumita nuanta oranj a modelelor Lamborghini. Cu aceasta culoare, Ibiza Sport Coupe promite sa se faca vizibil indata tuturor celor din jur, fiind intotdeauna in centrul atentiei.

Gama de culori a modelului mai este completata si de nuante precum Galia Blue, Limitte Green si Furia Grey. Pentru cei care isi doresc si mai multa atentia, Ibiza Sport Coupe poate veni si in versiune cu acoperis negru.

La interior, spaniolii promit si mai multa personalizare. Scaunele, spre exemplu, pot fi captusite in combinatie de piele Alcantara cu doua fasii oranj.

Seat promite sa poata oferi tuturor cumparatorilor modelului sansa de a-si personaliza automobilul in aceeasi maniera in care acesta va fi prezentat la Londra.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!