Prima pagină  »  Ştiri  »  Volvo C30 Green Racer va debuta in WTCC
24 IULIE 2008, 02:03
3,939
0
Volvo C30 Green Racer va debuta in WTCC
De Ilie Toma
0
Volvo si-a anuntat de curand decizia de a debuta in WTCC (World Touring Car Championship) cu modelul Volvo C30 Green Racer pe baza de etanol. Prima aparitie a modelului va avea loc la Brands Hatch pe 26 si 27 iulie 2008.

Acelasi automobil Volvo a reusit in competitia similara suedeza STCC (Swedish Touring Car Championship) sa ocupe 3 din 7 pole-possition-uri, aflandu-se in pozitie de lider in aproape jumatate din tururile cursei. Totusi, prin lansarea modelului in WTCC, Volvo a anuntat ca nu urmareste ocuparea pozitiei de lider, ci testarea capacitatilor modelului pe baza de etanol in una din cele mai solicitante competitii auto.

"Suntem incantati sa venim la Brands Hatch. Aceasta cursa a fost unul din scopurile noastre pentru C30 inca de la lansarea modelului de serie. Noi vedem aceasta cursa ca un test pentru a vedea cat de departe am ajuns intre cei mai buni. Volvo C30 isi traieste in prezent o ascensiune pronuntata in popularitatea sa si suntem ferm convinsi ca acest model poate fi un concurent redutabil in orice cursa din cadrul FIA Super 2000. Oricum, este important sa ramanem pragmatici si sa facem lucrurile intr-o maniera corecta." - a anuntat Derek Crabb, Director al diviziunii Motorsport al Volvo Car Corporation.

Modelul Volvo va fi propulsata cu Etanol 85 in rezervor, motiv pentru care nu va putea concura pentru obtinerea de puncte.



Importator oficial Volvo in Republica Moldova:
DAAC Hermes - Showroom Volvo
bd. Cantemir, 14, Chisinau
Telefon: 578-930
www.volvocars.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!