Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Mitsubishi Pajero Sport va fi prezentat oficial peste cateva zile
20 AUGUST 2008, 13:39
1,685
0
Noul Mitsubishi Pajero Sport va fi prezentat oficial peste cateva zile la Salonul Auto de la Moscova
De Ilie Toma
0
Astazi, 20 August, Mitsubishi Motors a confirmat faptul ca noua generatie a modelului Pajero Sport va fi prezentata oficial la Salonul Auto de la Moscova, care va avea loc intre 29 August si 7 Septembrie 2008. De asemenea, producatorul japonez a furnizat si noi imagini si detalii tehnice pentru noul model, informatii pe care PIATAAUTO.MD vi le prezinta astazi.

Dupa cum se stie, Pajero Sport este automobilul de teren de la Mitsubishi care este intotdeauna gata sa infrunte cele mai grele conditii de exploatare. Construit pe cadru metalic dur, Pajero Sport inca mai pastreaza traditia off-road-urilor veritabile in ceea ce tine de constructie si capacitati de trecere.

Designul noii generatii a fost elaborat in condordanta cu filosofia “Cool & Hot” a producatorului japonez. Acest concept design presupune linii pure, neintrerupte, dar si un profil proeminent. Dimensiunile noii generatii au crescut pana la 4695 mm in lungime (in comparatie cu 4620 mm pentru generatia anterioara), 1815 mm in latime si 1800 mm in inaltime. Ampatamentul noii generatii a crescut de asemenea cu 75 mm, de la 2725 mm la 2800 mm.

Sub capota noii generatii va fi instalat un motor turbodiesel de 3.2 litri cu injectie common-rail. Propulsorul va produce o putere maxima de 163 CP la 3500 rpm si un cuplu maxim de 343 Nm la 2000 rpm. Motorul va putea fi cuplat la o transmisie manuala in 5 trepte sau la una automata in 4 trepte. Controlul tractiunii integrale se va efectua prin intermediul sistemului Super Select 4WD, care si-a castigat deja renumele pentru reactii eficiente in orice conditii de drum.

Pe langa noua generatie a lui Pajero Sport, Mitsubishi va mai prezenta la Moscova si conceptele RA, CX, ZT.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!