Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Renault Clio Symbol
18 AUGUST 2008, 16:32
1,941
0
Noul Renault Clio Symbol
De Petru Amihalachioaie
0
In scurt timp Renault va dezvalui un model, ce emana expresivitate si linii clare. Noul Renault Symbol pare a fi un automobil elegant, multumita partii frontale a masinii. Dar si design-ul lasa impresia unui automobil de clasa mai mare. In interior, soferul si pasagerii se vor simti foarte comfortabil. Motoarele pe benzina si diesel sunt destul de econome, pe cand suspensia a fost conceputa pentru un stil de condus eficient si comfortabil.

Un design elegant
Noul Renault Clio Symbol reda prin liniile sale expresive multa eleganta. Lungimea de 4.260 mm si inaltimea de 1.430 mm, face masina sa fie bine proportionata. Look-ul armonios al partii laterale te face sa crezi ca ai in fata un sedan premium, in timp ce liniile partii din spate detin si ele un statut sugestiv. Prezenta cromului in partea frontala si posterioara a automobilului, face ca modelul sa se distinga de celelalte masini, participante in trafic. Urcand in interior, materialele calitative iti dau de stire in primul rand. Capacitatea de incarcare a noului Symbol este la nivel inalt, asa ca automobilul poate fi folosit atat pentru intalnirile de bussines din oras, cat si pentru iesirea in weekend la un frigarui cu familia.

Consum redus si o tinuta de drum excelenta
Noul Clio Symbol este dotat cu motoare de ultima generatie, ce sunt mai puternice, mai econome si mai prietenoase cu mediul inconjurator. Aceste motoare, indiferent daca sunt pe benzina sau diesel, indica cel mai mic consum din clasa sa. Partea frontala distinctiva a modelului iti da de inteles ca, fiind urcat in masina, o sa ai parte de o calatorie placuta. Suspensia este preluata de la modelul Clio II si este echilibrata pentru comfort si tinuta de drum.

Noul Renault Clio Symbol vine cu multe argumente in favoarea sa, pentru a atrage cat mai multe familii din Europa Centrala si de Est sa procure modelul dat.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!