Prima pagină  »  Ştiri  »  1.086 de Subaru l-au memorat pe Colin McRae
2 SEPTEMBRIE 2008, 12:14
1,326
0
1.086 de Subaru l-au memorat pe Colin McRae
De Ilie Toma
1
In istoria rally-ului exista un nume, ce a atras o multime de fani din toata lumea. Au fost elaborate chiar si jocuri pentru computer, cu denumirea sa. Este vorba de renumitul Colin McRae.

Si iata ca, in cinstea sa, pe data de 30 August, s-a format un lant de aproape 1.100 de automobile Subaru (masina cu care a participat legendarul pilot). Lungimea totala a masinilor a constituit 50 km! Peste 500 km si noua ore de condus, automobilele au ajuns intr-un final la punctul de destinatie, in Banbury. Pe drum, masinile au fost salutate cu cea mai mare placere de catre toti fanii ce erau prezenti la marginea drumului, in timp ce convoiul se indrepta catre destinatie.

''La orice pod, erau fani ce sustineau evenimentul nostru'', a spus Grant Hendry, conducatorul acestui convoi. Cu ajutorul lor, am facut dintr-un eveniment mult asteptat, unul miraculos''.

Si, in final, cea mai placuta surpiza a evenimentului – lantul din 1.086 de automobile a intrat in Cartea Recordurilor Guinness! Prima data, un atfel de convoi din 800 de masini a fost inregistrat ca un record, urmand ca lantul din Mitsubishi Lancer sa doboare recordul si in final, 1.086 de Subaru la moment detin recordul mondial.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!