Prima pagină  »  Ştiri  »  Cadillac a prezentat noul CTS-V
3 SEPTEMBRIE 2008, 08:36
1,215
0
Cadillac a prezentat noul CTS-V
De Ilie Toma
1
La salonul auto din Moscova a fost prezentat cel mai rapid Cadillac din toata istoria marcii americane, modelul CTS-V.

Design-ul automobilului este destul de fioros, multumita bamperului fata si a aripilor masive. Modificarile au fost atinse si la bamperul spate si pragurile laterale. In urma tuturor schimbarilor exterioare, aerodinamicitatea automobilului s-a imbunatatit considerabil. Motorul a fost preluat de pe Chevrolet Corvette ZR1, turboaspirat. Cei 550 CP pot fi cuplati la o cutie de viteze manuala sau una automata in 6 trepte.

Instalarea unui astfel de motor a necesitat modificari nu doar exterioare si jante mari, dar si o cutie de viteze, frane Brembo si suspensie noua, ce pot sa reziste in conditii mult mai dure de exploatare. Sportivul CTS este dotat cu un sistem nou de amortizare Magnetic Ride, ce se adapteaza automat dupa tipul drumului.

Trebuie de mentionat, ca Cadillac CTS-V deja a reusit un record. Cateva luni in urma, automobilul a marcat cel mai rapid timp, printre sedanurile de serie, pe legendara trasa Nurburgring. Concurentii prentu CTS-V sunt nimeni altcineva, decat BMW M5 si Mercedes-Benz E Class AMG.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!