Prima pagină  »  Ştiri  »  Cel mai sigur sedan de familie la un pret de doar
22 SEPTEMBRIE 2008, 09:27
1,962
0
Cel mai sigur sedan de familie la un pret de doar 14 400 Euro
De Vasile Marian
0
Inginerii Toyota au creat cel mai sigur sedan de familie din clasa sa la un pret de doar 14 400 Euro (pretul automobilului pe piata Republicii Moldova).

Atingerea unui nivel maxim de siguranta a fost un deziderat primordial pentru Toyota Corolla inca de la primele etape de concepere a modelului.

Sprectrul larg de sisteme de siguranta activa si pasiva a fost gandit pentru evitarea, in primul rand, a accidentelor, iar in cazul situatiilor extreme, pentru o protectie maxima oferita soferului si pasagerilor din interior.

Unul din elementele esentiale in asigurarea sigurantei este sistemul de franare perfectionat al Corolla. Franele cu discuri, reconcepute in intregime de inginerii Toyota, ofera caracteristici superioare, fiind parte a noii platforme Corolla. Mai mult ca atat, a fost imbunatatita manevrabilitatea automobilului in conditiile de franare de urgenta.

Cel mai bun raport pret-calitate pe piata Republicii Moldova

Fiabilitatea si calitatea legendara a Toyotei Corolla sunt indiscutabile si incomparabile in raport cu concurentii de pe piata. Modelul Corolla este produs la o fabrica inalt tehnologizata Toyota, situata in Japonia. Liniile de productie ultra-avansate si controlul permanent al calitatii garanteaza corespunderea modelului cu cele mai inalte standarte. Легендарная надежность и качество Toyota Corolla бесспорны и несравнимы с конкурентами. Автомобили Corolla создаются на современном заводе Toyota в Японии. Передовые автоматизированные производственные процессы и жесткий контроль качества гарантируют соответствие нашей продукции высочайшим стандартам. Iar cel mai fiabil automobil in clasa sa costa doar 14 400 €!

Securitatea ca element esential

Unul din principalele avantaje ale Corolla este securitatea oferita tuturor ocupantilor interiorului. Astfel, intreaga Dvs. familie este protejata. Pentru cei mici de tot, exista sistemul de fixare a scaunelor pentru copii ISOFIX. Sistemele electronice de siguranta activa vor face condusul linistit si predictibil, iar cele noua airbag-uri Va vor asigura un nivel exceptional al sigurantei pasive.

Protectie excelenta in caz de impact

Pe noua Corolla a fost implementat sistemul MICS - esenta caruia este pastrarea spatiului vital maxim in habitaclu, functionand ca un mecanism eficient de protectie. Constructia ranforsata a caroseriei va asigura o protectie suplimentara intregii familii in cazul unui impact.

Coloana de directie retractabia

In cazul unui impact frontal, pentru minimizarea riscului traumarii soferului, volanul se retracteaza, departandu-se de sofer, fapt care aduce o contributie esentiala in micsorarea riscului traumelor grave.

Tehnologia de reducere a riscului traumelor gatului si capului

Tehnologia WIL, care sta la baza constructiei scaunelor fata, constituie o protectie impotriva traumelor capului si a gatului atunci cand se produce un impact moderat din spate.

Airbag pentru protectia genunchilor soferului

In dotarile Luna si Sol pe noua Corolla sunt prezente 9 airbag-uri, inclusiv airbag-uri fata, aribag-uri laterale, precum si airbag-uri de tip cortina. Pentru protectia genunchilor soferului la contactul cu coloana de directie in cazul unui impact, este instalat un airbag suplimentar, situat in zona genunchilor soferului, chiar sub instrumentele de bord.


Corolla - 5 stele la testele Euro NCAP

Noua Corolla a optinut calificativul maxim de 5 stele in testele de siguranta ale EuroNCAP, acumuland un punctaj de 34 de puncte. De asemenea, Corolla a obtinut 4 stele pentru protectia copiilor ocupanti ai interiorului, precum si 3 stele pentru protectia pietonilor.

Calificativul maxim de 5 stele, oferit de EuroNCAP, constituie o confirmare a calitatii excelente a constructiei modelului Toyota Corolla.

Puteti lua cunostinta cu Toyota Corolla in showroom-ul dealerului oficial, sau puteti efectua un test drive la orice ora convenabila Dvs., inregistrandu-va in prelabil la numarul de telefon (022) 739 535.

Ne revedem la Centrul Toyota Chisinau "Continent" pe viaducul Centru-Botanica!


Dealer oficial Toyota in Republica Moldova:

Centrul Toyota Chisinau "Continent"
str. Arborilor, 17/1, (Viaduc Centru-Botanica)
Telefon: 739-535
www.toyota.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!