Prima pagină  »  Ştiri  »  Dacia lanseaza Logan MCV restilizat la Paris si introduce VAN-ul si
25 SEPTEMBRIE 2008, 11:29
1,806
0
Dacia lanseaza Logan MCV restilizat la Paris si introduce VAN-ul si Pick-up-ul pe 18 noi piete
De Petru Amihalachioaie
0
Salonul Auto de la Paris este un eveniment important pentru directorul general al Automobile Dacia, Francois Fourmont, care a anuntat ca Dacia va prezenta in Franta modelul Logan MCV restilizat. Mentionand ca data inceperii comercializarii masinii si pietele pe care aceasta va fi disponibila vor fi anuntate ulterior, Fourmont a mai spus ca la Salon vizitatorii vor putea vedea daca Dacia a mai pregatit vreo surpriza sau nu.

Trei automobile Logan MCV restilizate, cu numere de inmatriculare de probe, au fost fotografiate, miercuri, pe autostrada Bucuresti - Pitesti. Masina are interiorul si partea frontala similare cu ale Logan Sedan restilizat, iar in partea din spate se regasesc mici modificari la nivelul barei de protectie.

In acelasi timp, Fourmont a declarat ca Dacia va introduce modelele utilitare Logan VAN si Logan Pick-Up pe 18 noi piete, pana la inceputul anului viitor, si estimeaza ca 80% din productia totala uzinei din Mioveni, aferenta anului 2009, va fi exportata. El a adaugat ca, in 2009, productia unitatii de la Mioveni se va situa intre 350.000 si 400.000 de unitati pe an.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!