Prima pagină  »  Ştiri  »  Kia Soul va fi disponibila cu motoarele pe benzina si diesel
3 SEPTEMBRIE 2008, 17:30
1,117
0
Kia Soul va fi disponibila cu motoarele pe benzina si diesel de 126 CP
De Ilie Toma
0
Kia a confirmat ca vanzarile noului sau model vor demara in Europa incepand cu luna februarie 2009, avand posibilitatea echiparii cu motoarele de 1.6 litri, atat benzina cat si diesel, ce produc 126 CP.

Motoarele de 1.6 litri si 16 valve, in 4 cilindri, sunt bazate pe tehnologia DOHC, ce deja au marcat un succes pe modelul c’eed. Motorul diesel are o putere de 126 CP si 255 Nm, iar cel pe benzina are de asemenea 126 CP, insa cuplul este mai mic – 156 Nm.

''Kia Soul este un crossover urban totalmente nou. Modelul va oferi pasagerilor destul spatiu, chiar si pentru cinci pasageri adulti, multumita dimensiunilor sale'', a declarat Panu Vainamo, Manager General de Marketing al Kia Motors Europa.

Gregory Guillaume, directorul de design al Kia Motors Europa, a declarat: ''Exista sapte aspecte unicale, din moment ce te urci in aceasta masina, iar primele impresii despre Soul vor fi formidabile''.

Kia Soul, destinate pentru Europa si S.U.A., vor fi produse la Kia Gwangiu, Koreea, incepand cu noiembrie 2008. Putin mai tarziu, pentru piata Americana si unele non-Europene, va fi propus si motorul de 2.0 litri pe benzina, ce va produce 142 CP.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!