Prima pagină  »  Ştiri  »  Maserati dezvaluie noul GranTurismo MC Corse
26 SEPTEMBRIE 2008, 10:46
1,746
0
Maserati dezvaluie noul GranTurismo MC Corse
De Ilie Toma
0
La sfarsitul lui 2006, Maserati a lansat pe piata ultima creatie super-sportiva, MC12, un MC12GT1 imblanzit, astfel incat sa poata parasi cursele de FIA GT si sa se poata aseza in siguranta pe soselele obisnuite. Acum, cu doar o saptamana inainte de Salonul de la Paris, Maserati a dezvaluit un nou automobil destinat amatorilor de viteza, derivat din GranTurismo MC Corse.

Dezvoltat special pentru circuit, conceptul italienilor are la baza actualul GranTurismo S si acelasi motor V8 de 4.7 litri. Maserati a inlocuit insa sistemul de evacuare, catalizatoarele si admisia pentru a obtine inca 10 cai putere din interiorul motorului V8, care dezvolta acum 450 de cai.

Pentru a compensa modificarile modeste aduse la nivelul motorului, Maserati a gandit un nou bodykit aerodinamic care include: o noua extensie pentru spoilerul fata, un spoiler posterior care a crescut in dimensiuni si gazduieste acum un deflector si terminatiile noului sistem de evacuare. Jantele de 18 inchi din aliaj, care completeaza aspectul agresiv, gazduiesc si ele un nou set de frane sport.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!