Prima pagină  »  Ştiri  »  Reprezentanta Bentley a fost inaugurata astazi la Bucuresti
1 SEPTEMBRIE 2008, 19:30
1,858
0
Reprezentanta Bentley a fost inaugurata astazi la Bucuresti
De Ilie Toma
1
Bucurestiul, candva cunoscut ca “Micul Paris”, este astazi si un loc renumit pentru produsele de lux vandute aici. Bentley Motors, producatorul britanic de automobile de lux, construite manual, a anuntat astazi inaugurarea celei mai noi reprezentante a sale in capitala Romaniei.

Reprezentanta Bentley in Bucuresti este detinuta si administrata de Porsche Romania, cel mai mare importator de automobile din Romania. Fondat in 1997, astazi Porsche Romania este reprezentantul marcilor Audi, Porsche, Seat, Skoda si Volkswagen. Din septembrie 2007, Porsche Romania a primit dreptul de a acorda service specializat automobilelor Bentley in Romania, iar inaugurarea de astazi a showroom-ului oficial constituie un progres firesc al relatiilor dintre cele doua parti si marcheaza inca o data importanta Romaniei ca piata de desfacere a produselor exclusive.

Inaugurarea de astazi, 1 septembrie 2008, a reprezentantei Bentley in Romania constituie etapa finala a planului de extindere globala Bentley. Din 1998, cand a devenit parte componenta a grupului Volkswagen, Bentley si-a majorat volumul de vanzari de la aproximativ 1000 de automobile anual la 10 000 de automobile anual in prezent. Lansarea seriei de modele Continental in 2003 a marcat un moment crucial in dezvoltarea Bentley. Astazi, modelele Bentley pot fi divizate in doua categorii: Brooklands si Azure, construite in numar limitat de exemplare, echipate cu motorul legendar Bentley de 6,75 litri V8, precum si familia modelelor Continental, care include modelele Continental GT coupe, Continental Flying Spur, Continental GTC, si mai recent, Continental GT Speed si Continental Flying Spur Speed. Acestea din urma sunt echipate cu motorul de 6.0 litri V12 in diferite versiuni de putere. Recent lansatele editii Speed dezvolta o putere de 610 CP si ating o viteza maxima de 322 km/h.

Lansarea reprezentantei Bentley in Bucuresti a fost favorizata de dezvoltarea economica puternica a orasului, care, la randul sau, a determinat o dezvoltare importanta a infrastructurii, cu mai multe zeci de mall-uri, complexe rezidentiale moderne, sau edificii cu birouri de lux. In luxosul showroom Bentley din Bucuresti, “cuceritorii lumii” din Bucuresti vor avea ocazia sa-si confirme statutul social deosebit prin cele mai exclusive achizitii automobilistice.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!