Prima pagină  »  Ştiri  »  Stephen Odell este noul presedinte al Volvo Cars
3 SEPTEMBRIE 2008, 15:42
1,305
0
Stephen Odell este noul presedinte al Volvo Cars
De Petru Amihalachioaie
1
Ford Motor a anuntat ca noul presedinte al corporatiei Volvo Car a devenit Stephen Odell, inlocuindu-l pe Fredrik Arp, ce a decis sa-si dea demisia.

''Stephen Odell este un om bine experimentat si sunt sigur ca va putea conduce compania'', a spus Alan Mulally, presedintele companiei Ford Motor. ''A demonstrat succese remarcabile atata timp cat a lucrat pentru Ford, Jaguar si Mazda, iar acum a venit randul si pentru Volvo. Cred ca Odell este persoana cea mai potrivita pentru a conduce compania Suedeza si de a o pune inapoi pe picioare.''

''Fredrik a detinut postul de presedinte Volvo timp de trei ani. A stat la conducere atunci cand compania trecea printr-o criza. Insa si-a depus tot efortul pentru ca compania sa aiba cat mai mult profit. Iar acum, el a decis ca a venit timpul sa-i ofere locul altei persoane, lui Stephen Odell, ce va conduce echipa mai departe.''

''Avem planuri de restructurare a companiei, ce vor permite sa iasa din aceasta perioada grea, in care se afla acum'', a declarat Odell.

Va amintim ca Stephen Odell a detinut posturi foarte inalte la compania Ford, Mazda si Jaguar, incepand cu anul 1997. Insa cariera sa in industria auto a inceput in anul 1980, la compania Ford din Marea Britanie, pe atunci el fiind doar un stagiar.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!