Prima pagină  »  Ştiri  »  Distribuitorul Autorizat Mercedes-Benz in Moldova ofera asistenta service 24/24 posesorilor Mercedes-Benz!
15 OCTOMBRIE 2008, 03:41
3,006
0
Distribuitorul Autorizat Mercedes-Benz in Moldova ofera asistenta service 24/24 posesorilor Mercedes-Benz!
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
De cate ori vi s-a intamplat ca o defectiune tehnica a automobilului sa Va imobilizeze undeva in mijlocul drumului, la ore nepotrivite? Este neplacuta defectiunea tehnica in sine, insa mult mai neplacuta e toata seria de consecinte care urmeaza acesteia – sa gasesti pe cineva care sa te tracteze sau sa te evacueze de acolo, sa te duca la un service specializat care ti-ar rezolva problema. Iar daca ati avut ghinionul sa vi se intample acest lucru pe timp de noapte, problemele se dubleaza: unde gasim un evacuator rapid pe timp de noapte, si mai grav – unde gasim un service pe timp de noapte?

Ce inseamna un service al unei marci germane cu traditii seculare

Mercedes-Benz este renumit in toata lumea prin service-ul de exceptie pe care il ofera posesorilor automobilelor marcii. De foarte multe ori, un client Mercedes-Benz ramane client fidel al marcii pentru o buna parte din viata, cu alte cuvinte isi cumpara automobil dupa automobil, toate de aceeasi marca – Mercedes-Benz. De ce? Pentru ca germanii au un concept total deosebit in raport cu ceea ce inseamna pentru ei un client: legatura si comunicarea cu un client nu sfarsteste atunci cand acesta pleaca din showroom cu automobilul proaspat achizitionat – dimpotriva, atunci ea abia incepe. Va urma o comunicare prin care producatorul isi manifesta grija fata de clientul sau si fata de necesitatile acestuia. Iar pentru a-i asigura un grad maxim de satisfactie, Mercedes-Benz a introdus pe parcursul istoriei elemente nemaintalnite pana atunci.

Un astfel de element menit sa denote grija deosebita fata de clientii marcii si sa le inspire siguranta acestora este service-ul 24/24 ore Mercedes-Benz. Astfel de service-uri exista in majoritatea tarilor euopene, iar clientii Mercedes-Benz pot beneficia de asistenta tehnica din partea Mercedes-Benz la orice ora. Ei bine, anul 2008 este marcat de venirea pe piata in mod oficial a marcii Mercedes-Benz in Moldova, prin Distribuitorul General Autorizat “Grand Premium”, iar intregul set de servicii pe care le ofera Distribuitorul oficial al acestei marci trebuie sa corespunda standardelor mondiale ale marcii. Iar service-ul 24/24 este unul din acestea.

Astfel, in premiera absoluta pentru Republica Moldova, toti posesorii automobilelor Mercedes-Benz, atat a celor noi, achizitionate de la Distribuitorul Oficial, cat si a celorlalte, achizitionate anterior, indiferent de anul de fabricare (!), pot beneficiar de asistenta tehnica 24 ore din 24.

Ce inseamna asta la modul practic?

Va aflati, spre exemplu, in apropierea orasului Edinet, Republica Moldova si a survenit o defectiune tehnica la automobilul Dvs., un Mercedes-Benz de oricare an de fabricatie. Este ora 01:30 noaptea. Ce puteti face in acest caz?


Apelati Distribuitorul Oficial Mercedes-Benz in Moldova, compania “Grand Premium” (nr. de telefon: 470-606, 069943330). Vehicului de interventie (il puteti vedea in imagini) va porni catre Dvs. Odata ajuns in locatia in care Va aflati, va identifica natura defectiunii. Daca va fi posibil, defectiunea va fi inlaturata chiar pe loc – vehicului de interventie dispune de un set complex de echipament, care ii permite sa faca acest lucru). In caz contract, automobilul Dvs. va fi evacuat pana la service-ul autorizat Mercedes-Benz in Moldova, iar ulterior reparat acolo.

Cu alte cuvinte, sa fii posesor Mercedes-Benz inseamna acum avantaje majore fata de oricare alta marca. Inseamna o atitudine de exceptie din partea producatorului catre toti clientii marcii sale. Service-ul este valabil pentru toate vehiculele Mercedes-Benz, inclusiv autobuze si camioane. Si nu in ultimul rand, lansarea acestui tip de service denota seriozitatea cu care Mercedes-Benz trateaza piata Republicii Moldova, aplicand aici standardele internationale ale marcii.

Telefoanele de apelare Mercedes-Benz Service 24h:
( 373 22) 470-606,
( 373) 69943330.
Inregistrati-va aceste telefoane. Pentru orice eventualitate.
Adresa service-ului autorizat Mercedes-Benz “Grand Premium”: Chisinau, str. Varnita, 8.

Va invitam mai jos sa admirati o galerie foto a vehicului de intervetie Mercedes-Benz Service 24h. Puteti observa multitudinea de echipamente cu care este dotat automobilul. Dupa cum ne-au declarat reprezentantii Grand Premium, automobilul dispune chiar si de compresor pentru pomparea in sistemul hidraulic al unui camion tractat, pentru ca acela sa aiba functionale frana si directia in timpul evacuarii. Mai mult ca atat, vehicului de interventie poate asigura chiar si lucrari de sudare la fata locului!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!