Prima pagină  »  Ştiri  »  Ford intra in era digitala
17 OCTOMBRIE 2008, 14:07
2,727
0
Ford intra in era digitala
De Ilie Toma
0
Cele mai noi modele Ford, intra in era digitala, datorita noilor tehnologii media.

Ford Mondeo, S-MAX si Galaxy sunt disponibile cu noul sistem audio ''Digital Audio Broadcasting'' (DAB), interfata USB si iesire pentru astfel de surse, cum ar fi iPod-ul.

Odata cu DAB radio si portul USB, modelele Ford, din clasele mai mari, se alatura celora ce deja dispun de acest sistem, lansarea caruia a avut loc ceva mai devreme anul acesta. Ford Mondeo, S-MAX si Galaxy sunt echipate standart cu sistemul DAB, in versiunea Ghia, Titanium, Titanium X si Titanium X Sport, pe cand la alte modele DAB este oferit ca optiune.

Markus Pazina, inginer al companiei Ford, a spus: ''Noul nostru sistem, DAB, si optiunile de conectare ofera clientilor Ford, un sunet digital si calitativ. Ne-am straduit foarte mutl, ca DAB sa fie usor de operat, incat soferii sa poata accesa muzica doarita in siguranta, cu minimum efort si sustragere de la drum.''

Ford Mondeo, S-MAX si Galaxy, dar si noul Ford Fiesta, vanzarile caruia demareaza in aceasta luna, sunt dotate cu interfata USB, iesire pentru playerele MP3 si pentru telefoanele mobile.

Atunci cand o oarecare sursa digitala este conectata in portul USB, soferii pot alege file-urile dorite, ce sunt afisate direct pe ecran. Iar astfel de optiuni, cum ar fi schimbarea track-ului, pot fi executate printr-o comanda sonora.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!