Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Rolls-Royce Coupe debuteaza in Arabia
17 OCTOMBRIE 2008, 14:34
1,988
0
Noul Rolls-Royce Coupe debuteaza in Arabia
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Pentru prima data, Rolls-Royce Motor Cars a prezentat in Arabia noul sau model, ce se alatura familiei deja existente RR – Phantom Coupe. Stilat si dinamic, Coupe va oferi cea mai mare placere de a conduce, din toata gama modelelor a producatorului britanic.

Materialele folosite in Phantom Coupe au fost selectate foarte atent, pentru a combina functionalitatea cu formele sale nemaipomenite. Inginerii echipei de design au folosit tehnologiile de ultima ora, pentru a oferi clientilor un automobil stilat, puternic, dinamic, dispunand in acelasi timp de un comfort incredibil.

''Executarea de cel mai inalt nivel, placerea mare de a conduce si exclusivitatea sunt elementele fundamentale ale oricarui Rolls-Royce'', a spus Peter Schopmann, Directorul Regional. ''Coupe-ul a fost creat pentru a reprezenta in cele din urma, cea mai dinamica interpretare a valorilor noastre.''

Phantom Coupe este elaborat dintr-un sasiu din aluminiu. Fiind usor si incredibil de dur, acesta ofera un comfort pe masura, stabilitate si siguranta. Automobilul este propulsat de catre renumitul motor de 6.75 litri V12, ce produce 453 CP si 720 Nm, si este cel mai econom din clasa sa.

Optional, interiorul poate fi iluminat de catre 1.600 de beculete, pentru a oferi senzatii de neuitat, pe timp de noapte.

Phantom Coupe este un adevarat Rolls-Royce, destinat unui condus extra placut pentru calatoriile transcontinentale. Soferul si pasagerii nu se vor simti obositi, nici dupa o zi intreaga de mers.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!