Prima pagină  »  Ştiri  »  Toyota unicala: DJ-Mobilul Toyota Auris
22 OCTOMBRIE 2008, 13:34
2,025
0
Toyota unicala: DJ-Mobilul Toyota Auris
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
Dealer-ul oficial Toyota in Moldova, Centrul Toyota Chisinau ''Continent'', anunta ca in Ucraina a fost creata o versiune unicala a modelului Auris – DJ-Mobil Auris.

Acest DJ-mobil este construit pe baza modelului de serie Toyota Auris. In el a fost instalat un sistem audio fenomenal, cu ajutorul caruia s-ar putea face petreceri chiar si in aer liber!

DJ-mobilul Toyota Auris va putea fi vazut si auzit la festivalul muzical ''Qiev Dance'', ce va avea loc in cele mai mari orase ale Ucrainei, iar in perioada 24-25 octombrie 2008, festivalul va avea loc in Kiev.

Puteti efectua un Test Drive cu Toyota Auris oricand doriti, in timpul Dvs. disponibil, efectuand in prealabil un apel telefonic la urmatorul numar: (022) 739 535.

Important de stiut!


Achizitionand un automobil de la dealer-ul oficial Toyota, nu veti avea parte de un automobil importat neoficial, de la alti dealeri nerecunoscuti oficial. Noi o sa va oferim o consultatie pe masura si o sa va dam raspuns la toate intrebarile Dvs. Acea suma mica de bani, pe care o s-o economisiti la cumpararea unui automobil de la un dealer neoficial, in final, ar putea sa va creeze si mai mari cheltuieli, pierderi de timp, iar uneori, chiar si sanatatea.

Cu cat mai multa cumparatorul afla despre avantajele colaborarii cu furnizorul oficial al automobilului, cu atat va fi mai protejat la achizitionarea ulterioara a lui. Aceeasi poate fi spus si despre service-ul calificat, ce este menit sa reduca accidentele la drum.

In Centrul Toyota Chisinau ''Continent'' intotdeauna o sa fiti bineveniti. O sa aveti parte de un anturaj calm si linistit, unde aveti posibilitatea sa urmariti ultimele noutati, sa cititi o revista, sa Va controlati e-mail-ul, sa aflati cele mai noi lucruri despre Toyota pe internet, sa Va jucati in Formula 1 pe platforma Sony Play Station, sa beti o cafea sau pur si simplu sa mai comunicati si sa primiti cat mai multa informatie referitor la automobilele Toyota din Moldova.

Un avantaj major al procurarii unui automobil de la Centrul Toyota Chisinau ''Continent'', este posibilitatea efectuarii unui Test Drive in timpul Dvs. disponibil, cu orice model care Va intereseaza.

Echipa Centrului Toyota Chisinau ''Continent'' multumeste tuturor Clientilor pentru decizia luata corect si Va aminteste ca ea este in permanenta dezvoltare, pentru a oferi vizitatorilor bucurie de la cumpararea si deservirea automobilului Toyota!

Ne revedem la Centrul Toyota Chisinau ''Continent'', situat pe Viaducul Centru-Botanica!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!