Prima pagină  »  Ştiri  »  Volkswagen Golf, Jetta, Passat, Eos si Tiguan, au acumulat punctaje maxime
21 OCTOMBRIE 2008, 14:18
2,124
0
Volkswagen Golf, Jetta, Passat, Eos si Tiguan, au acumulat punctaje maxime la ultimele crash testuri
De Ilie Toma
0
Patru modele Volkswagen au acumulat cele mai mari punctaje in cel mai recent crash test, efectuat de catre institutul american ''Insurance Institute for Highway Safety''. Modelele Golf, Jetta, Passat si Eos s-au prezentat foarte bine in segmentele sale, acumuland cel mai mare punctaj posibil. Impreuna cu Tiguan, ce s-a remarcat de asemenea exceptional la aceleasi testuri efectuate in luna august, producatorul Volkswagen ramane a fi unul dintre lideri, cand vine vorba de siguranta.

Golf, ce este vandut in SUA sub numele Rabbit, a acumulat punctajul maxim in clasa sa. Jetta si Passat s-ar remarcat in clasa medie. Iar Eos este primul in categoria ''cabriolet de clasa medie''.

Pentru a introduce si mentine standarte de siguranta pentru toate tipurile de automobile, institutul IIHS a inceput efectuarea unor astfel de testuri inca din anul 1995. Succesul impresionant demonstrat de catre Volkswagen, este rezultatul impacturilor frontale, laterale si posterioare.

Pentru a testa masinile, a fost simulat un impact frontal la 40 mph (64 km/h) si unul lateral la 31 mph (50 km/h), intr-o bariera mobila, ce ar simula accidentul cu un camion sau un SUV. In cele din urma, automobilele au fost testate si la loviturile posterioare.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!