Prima pagină  »  Ştiri  »  Audi isi demonstreaza calitatea de productie
3 NOIEMBRIE 2008, 11:15
1,918
0
Audi isi demonstreaza calitatea de productie
De Ilie Toma
0
“Productia noastra inseamna perfectiune fara compromis” – asa isi caracterizeaza producatorul din Ingolstadt calitatea procesului de productie a modelelor sale. De curand, Audi a invitat jurnalisti din intreaga lume la fabrica sa din Ingolstadt pentru a le demonstra valorile si deosebita calitate care stau la baza producerii automobilelor de aici.

Dupa cum declara Audi, modelele marcii se afla astazi printre lideri in fiecare din segmentele reprezentate, iar calitatea excelenta de fabricare, gandirea inteligenta a motoarelor, reusesc sa le mentinta in topul vanzarilor chiar si in timpuri de criza.

Design-ul dinamic, elegant al modelelor Audi, rezulta din competenta desavarsita de a manevra aluminiul in procesul de fabricare. Presele care formeaza piesele de caroserie opereaza cu o precizie greu de imaginat – chiar si o deviere de grosimea unui fir de par nu este tolerata! Inainte de a fi presat, senzorii electronici verifica compozitia fiecarui gram de metal pentru a evita posibile goluri de substanta. Presarea pieselor se executa folosind tehnologii inalte, inventate si dezvoltate de Audi, fapt care permite caroseriei sa aiba o rigiditate excelenta, ramanand in acelasi timp in limitele greutatii optime.

Cand vine vorba de motoare, Audi se poate de asemenea mandri cu pozitii de top. Spre exemplu, cilindrii motoarelor V6 si V8 TDI sunt slefuite cu raze laser. Aceasta procedura permite o exactitate a lucrarilor pana la miimi de milimetri, iar rezultatul obtinut sunt motoare diesel mai eficiente si mult mai durabile in timp. Dezvoltata abia acum cativa ani de Audi, astazi slefuirea cu laser este deja aplicata pe larg in procesul de productie al producatorului german.

Si, daca un producator isi doreste sa ramana competitiv pe piata, acesta trebuie sa-si calculeze foarte atent costurile. La Audi fiecare etapa a procesului de productiei si integrarea acestora este calculata tinand cont de economisirea consumului de energie. De la consecutivitatea diferitor procese componente, pana la suplinirea procesului cu piesele necesare, toate sunt gandite prin optimizare, eficientizare si atingerea unei logistici perfecte a lucrurilor.

Insa, intregul proces de productie este axat in primul rand catre partea umana a lucrurilor. Adica, catre satisfactia viitorilor posesori ai automobilelor Audi, care vor sti intotdeauna ca au un automobil la care producatorul a acordat o atentie maxima fiecarui detaliu, minor sau primordial. Vorbind de partea umana, Audi a mai mentionat si grija deosebita fata de angajatii sai, care au, pana la urma o contributie enorma in calitatea produsului final.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!