Prima pagină  »  Ştiri  »  Noua Mazda 3 a fost prezentata oficial la Los Angeles
20 NOIEMBRIE 2008, 02:03
1,833
0
Noua Mazda 3 a fost prezentata oficial la Los Angeles
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
Dupa cinci ani de la lansarea, in 2003, a actualului model Mazda 3, a venit timpul unei noi generatii, menita sa duca pe noi culmi succesul predecesoarei sale. Ieri, 19 Noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles a fost prezentata oficial noua Mazda 3, ultima expresiei a evolutiei filosofiei Zoom-Zoom.

Fiecare element al noii Mazda 3 a fost elaborat in scopul avansarii calitatilor modelului la un nivel net superior. O mare atentie a fost atrasa si comportamentului sportiv al masinii, izolarii fonice excelente si asigurarii unor indici de consum de top pentru clasa din care face parte modelul. Noile elemente expresive de design, combinante excelent cu o placerea unica de condus, vin sa-i ofere unui eventual sofer tot ce-si poate dori de la o sportiva compacta, dupa cum afirma chiar producatorul japonez.

Lansarea in SUA are si ea conotatii strategice, in acest an la Los Angeles producatorii luptandu-se vehement pentru un loc sub umbrela notiunilor de consum redus, eficiente si rationalitate in achizitie. Americanii tintesc tot mai frecvent modelele econome, in defavoarea SUV-urilor si a camionetelor, iar producatorii tin sa-si prezinte avantajele in intampinarea cererii. In scurt timp, modelul va fi prezentat si pe piata europeana.

De la lansarea sa in 2003, actualul model a fost vandut in peste 1.8 milioane de exemplare, in peste 100 de tari ale lumii, si a castigat peste 90 de distinctii. Mazda 3 a asigurat pana acum aproximativ o treime din vanzarile totale ale marcii la nivel global, deci este un model extrem de important pentru producatorul japonez.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!