Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Kia Sportage Facelift 2009 este deja in Moldova
11 NOIEMBRIE 2008, 14:28
2,121
0
Noul Kia Sportage Facelift 2009 este deja in Moldova
De Ilie Toma
0
Productia acestor automobile a inceput in luna septembrie, la una din cele mai noi si mai moderne fabrici din Europa, construita de catre Kia in Slovacia. Inainte de lansarea productiei modelului, linia de productie a fost pregatita timp de 4 luni, iar in prezent aici sunt produse pana la 1000 de unitati Sportage in fiecare zi pentru intreaga piata europeana, inclusiv Republica Moldova.

Compania Alvim-Auto – distribuitorul oficial al automobilelor KIA in Republica Moldova - a si importat primele automobile Sportage facelift pentru primii cumparatori.

- Deocamdata Sportage facelift este disponibil doar in motorizarea pe benzina, insa, pentru amatorii motoarelor diesel, avem in showroom automobile "clasice" Sportage - automobile verificate in timp, pretul carora este redus cu 10-15% in raport cu versiunea reinnoita, - declara directorul showroom-ului Kia Moldova, Serghei Pronoza.

Sportage este unul din cele mai veritabile si verificate in timp modele a concernului Kia. Debutul modelului a avut loc in anul 1993. Design-ul atractiv, interiorul confortabil, dimensiunile compacte si pretul accesibil au determinat vanzari exceptionale, Kia Sportage fiind unul din cele mai populare SUV-uri.

Sportage in generatia a II-a a fost prezentat in toamna anului 2004. Au fost efectuate modificari esentiale, modelul pastrand foarte putin din silueta predecesorului sau. Noul Sportage urma sa imparta acceasi platforma tehnica cu Hyundai Tucson.

In anul 2008, Sportage a cunoscut un facelift, insa, schimbarile in design au fost minore. In parte, acestea au adus o noua grila a radiatorului, faruri fumurii, oglinzi exterioare mai mari si roti cu jante de 16 toli. In interior au avut loc modificari la scaune, acestea devenind mai late si mai lungi, iar bancheta din spate a fost coborata mai jos. De asemenea, Sportage a fost echipat cu un nou sistem de directie, o suspensie intarita si frane mai eficiente.

Noul Sportage – recent reinnoit, e numit deja noutatea anului 2009. Facelift-ul a adus schimbari atat la exterior, cat si la interior. Kia Sportage 2009 a primit o noua bara de protectie fata, o noua grila a radiatorului, noi felinare in spate. La interior, a fost modificat intreg bordul.

Astazi, KIA Sportage dispune de un un avantaj foarte important de pret in raport cu oricare din concurentii sai, avantaj care ii asigura o atractivitate maxima catre potentialii cumparatori.

Cresterile de vanzari ale marcii KIA in Republica Moldova sunt de asemenea impresionante: panain prezent, sunt vandute mai mult de 300 de unitati, iar pana la sfarsitul anului, showroom-ul planifica sa atinga cifra de 500 de unitati vandute, conform spuselor Directorului showroom-ului Kia. Cea mai mare popularitate o au modelele familiei cee'd, in versiune hatchback, wagon si coupe, iar in ultima perioada se remarca si o crestere importanta pentru modelul Sportage.

Distribuitor oficial KIA Motors in Republica Moldova:
"ALVIM-AUTO" SRL
Bd. Decebal 139, Chisinau,
Tel: 888 181
Fax: 888-180
www.kia.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!