Prima pagină  »  Ştiri  »  Putere pe gheata in stil Bentley
29 NOIEMBRIE 2008, 16:47
1,840
0
Putere pe gheata in stil Bentley
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Bentley stie cu siguranta cum sa-si rasfete clientii, dar si pe cei care pot deveni oricand posesori ai minunatelor masini englezesti… Sa manevrezi o herghelie impresionanta de 560 cai-putere pe o suprafata plana de gheata poate parea un lucru imposibil, insa nu si atunci cand e vorba de o experienta de condus in stil Bentley. Astfel, producatorul englez si-a facut publica invitatia pentru toti clientii actuali Bentley, dar si cei interesati, care-si pot permite luxul, de a participa la o experienta de neuitat, ce va avea loc in Februarie si Martie 2009 tocmai in Finlanda.

Automobilele Bentley, care ii asteapta pe participanti sunt din gama Continental, cu puteri intre 560 si 610 cai… Temperaturile de -30 de grade nu sunt o raritate in nordul Finlandei, asa ca in planul extravagantei excursii este inclusa si o defilare in viteza pe un lac finlandez inghetat! Fiecare participant va avea posibilitatea “gustarii” din aceste experiente, dupa o scurta lectie tinuta de instructori profesionisti. Este o experienta unica, ca si intreg programul, de altfel: toate se vor desfasura la o distanta de doar 60 km de la Polul Nord!

In calitate de instructor, Bentley va apela la finlandezul Juha Kankkunen, care in martie 2007 a inregistrat un record de viteza pe gheata, tot cu un Bentley. Cu patru premii internationale la activ si multe altele la nivel national, Juha Kankkunen este considerat un adevarat erou in tara sa, si sunt putini altii care ar putea pretinde la aceleasi abilitati pe care le are acest pilot in asemenea curse extravagante.

Pe langa experientele neuitate de condus, Bentley isi va bucura invitatii si cu alte detalii exclusiviste: in aceste momente are loc constructia unui satuc destinat acestui eveniment, unde vor fi gazduiti invitatii in cele mai deosebite conditii. Satucul va fi amplasat in oraselul Ruka, la aproximativ 800 km nord de capitala tarii, Helsinki. Chiar si mancarea cu care vor fi serviti oaspetii a beneficiat de o tratare speciala: bucatele vor fi gatite de maestrul finlandez Jarmi Pitkanen, un bucatar iscusit al Europei nordice.

Locurile pentru minunata excursie, sunt, desigur, limitate. Pretul anuntat de Bentley pentru intregul pachet al excursiei variaza intre 7590 si 8990 Euro per persoana.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!