Prima pagină  »  Ştiri  »  Legenda renaste: Noul BMW Z4 Roadster
15 DECEMBRIE 2008, 21:09
1,857
0
Legenda renaste: Noul BMW Z4 Roadster
De Ion Efros
1
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
Mai multa putere, mai multa eficienta si mai mult confort. Doua noi modele BMW Z4 Roadster, ridica standardul la capitole precum dinamismul si performanta. Mai stilat ca niciodata, acest bolid unic in segmentul sau apare in scena printr-o combinatie a proportiilor clasice pentru un Roadster si a pozitionarii mai spre puntea din spate a scaunelor. Acoperisul este un hardtop retractabil si, desigur, tractiunea se efectueaza pe rotile spate.

Conducand aceasta decapotabila cu doua doua locuri cu acoperisul coborat, aveti garantata experienta intensa a unei reimprospatari generate de razele soarelui si suflul vantului, beneficiind de confortul generos al unui coupe sport din clasa premium.

Designul lui Z4 rezida din iscusinta de a da o noua interpretare elementelor clasice. Pentru a pastra din placerea deosibeita de a conduceun roadster, noul BMW Z4 este propus cu doua motoare de 3.0 litri si 6 cilinri in linie, la o putere de 300CP pentru modelul sDrive35i si 255 CP pentru modelul BMW Z4 sDrive30i. Ambele motorizari ofera timpi de acceleratie remarcabili si un raspuns adecvat si prompt solicitarilor celui de la volan.

Tehnologiile BMW EfficientDynamics ofera echilibru si consum eficient la drum. In timp ce ambele modele sunt disponibile pe cutii manuale de schimbare a vitezelor in sase trepte, Z4 sDrive35i apare si in versiune cu dublu ambreiaj in sapte trepte automate, iar Z4 sDrive30i doar in sase.

Noul BMW Z4 va debuta pe piata Americii de Nord in 2009, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American din 11 ianuarie. In showroom-urile dealer-ilor modelul va ajunge in primavara anului viitor.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!