Prima pagină  »  Ştiri  »  Nissan Note va primi un facelift
16 DECEMBRIE 2008, 08:14
1,820
0
Nissan Note va primi un facelift
De Ion Efros
0
Admirat pentru prima data la expozitia de la Paris din acest an, Nissan Note este pe care sa “creasca mai mare”, beneficiind de schimbari vizibile atat la exterior, cat si la interior. Note va fi si primul model din gama Nissan care va primi centrul media “Nissan Connect” - un sistem audio integrat cu un sistem de navigare prin satelit, care poate oferi imagini in format 2D si 3D, incluzind aici senzori de viteza si de pozitionare. Acestea ajuta la identificarea rapida a traseului de calatorie prestabilit, corectand orice redirectionari sau scapari aparute in deplasare cu estimarea ajustata a sosirii.

Automobilul va mai fi echipat cu radio/CD, port iPod, conexiune USB si Bluetooth, MP3 player si alte dotari pe care cei care au devenit deja intrigati le vor descoperi, achizitionindu-l.

Sistemul Nissan Connect urmeaza sa fie disponibil ca dotare de baza in versiunea Tekna si optional pe Acenta, iar asta nu este unica schimbare adusa interiorului.

Ceasurile de bord remodelate, in scopul unei vizibilitati mai performante, si finisarile interioare ale tapiteriei sunt destinate sa provoace un altfel set de senzatii decat cele de pana acum.

Pe exterior masina se prezinta cu o capoda noua, bara de protectie noua, faruri cu forma ascutita si un finisaj negru lucios al grilei. Felinarelor, in schimb, li s-a conferit o nuanta mai intunecata de dragul unui look mai rafinat, pe bara de protectie in aceeasi idee incorporandu-se senzori. Exteriorul este completat si printr-o culoare noua: Safari Gold.

In fine, la capitolul motorizari avem posibilitatea de a alege intre motoare pe benzina, de 1.4 si 1.6 litri, si renumitul diesel 1.5dCi, care acum este mai putin poluant: de doar 119 g/km constituie emisiile CO2, iar consumul bucura si mai mult - doar 3.7 litri la suta de km. Motorizarea de 1.6 pe benzina este disponibila atat in transmisie manuala, cat si in automata.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!