Prima pagină  »  Ştiri  »  Porche ofera calitate maxima pe termen lung
19 DECEMBRIE 2008, 13:35
2,297
0
Porche ofera calitate maxima pe termen lung
De Ion Efros
0
Masinile sport construite de Porsche, ofera cu adevarat calitate mixima, fapt confirmat acum o data in plus de cel mai recent raport al Autobild TÜV din Germania. Autoritatea de Inspectie Tehnica a oferit o lista detaliata a celor mai frecvente defecte examinate si testate pe 8 mln. de masini in 2008, prin testari generale a motoarelor in conformitate cu reglementarile legale, o lista fara indoiala completa si semnificativa.

Atat Porsche 911 cat si modelul Porsche Boxster denota cel mai mic numar de defecte in toate categoriile de posesie a unui automobil, intre patru si unsprezece ani, ocupand locul unu si doi in ambele clase – doar ca in ordine diferita. Impresionant ramane un aspect al acestei expertize care arata ca desi per general media ratei defectiunilor creste anual cu 1-2% la celelalte marci, la automobilele sport Porsche ea ramane stabil si redusa.

Prin acest rezultat de-a dreptul impresionant, Porche arata in mod repetat rolul sau de lider in termeni de calitate pe termen lung. Inca de anul trecut masinile sport din Zuffenhausen s-au dovedit a fi imune la defecte, 911 ocupand locul intai in doua categorii de varsta, conform ultimului raport anual al TÜV si clasari pe locul doi in alte doua categorii. Boxter in schimb a luat locurile unu, doi si patru.

Aceste rezultate sunt expresia filosofiei si produsului propriu-zis Porche, focusat mai degraba pe evolutie decat pe revolutie. Procesele planificate cu grija si dezvoltarea sistemelor de securitate la cel mai inalt nivel, asigura progrese semnificative in tehnologie, evitand in acelasi timp toate riscurile pe cheltuiala clientului. Deci, Porche ofera nu doar o placere inalta a sofatului, ci si incredere, vigoare, dupa multi ani de folosire. Intr-adevar Porche 911 se bucura de o cerere inalta printre cunoscatorii si iubitorii tuturor automobilelor din toate modelele ce au aparut de-a lungul anilor. In fine, Autoritatea de Inspectie Tehnica a Germaniei a confirmat si nivelul inalt al deservire din centrele de profil Porche.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!