Prima pagină  »  Ştiri  »  Un test drive pentru Anul Nou: Nissan Qashqai
31 DECEMBRIE 2008, 16:22
1,773
0
Un test drive pentru Anul Nou: Nissan Qashqai
De Vasile Marian
0
Qashqai suna asemeni unui cuvant venit din Laponia, tara lui Mos Craciun. Dintre toate modelele de automobile care s-au bucurat de succese in 2008, probabil, printre cei mai straluciti a fost anume Nissan Qashqai. A inregistrat cifre de vanzari excelente, fiind o adevarata gaselnita pentru producatorul japonez, determinandu-l, in cele din urma sa anunte productia unei versiuni cu 7 locuri a modelului, numita Qashqai 2.

Nissan Qashqai a fost ales pentru ultimul test din acest an al PiataAuto.md anume datorita felului diferit in care a venit pe piata, precum si datorita succesului culminant pe care l-a avut pe piata europeana in anul 2008. Si publicul moldovean l-a intampinat cu bratele deschise: deja putem observa pe strazile noastre o multime de mici SUV-uri, foarte agile si sprintene, pe nume Qashqai.

In minte ne suna “Gingle Bells”, luminitile joaca vioi pe brad, sampania sta la rece si abia asteapta sa fie deschisa in momentul magic dintre ani… Iar noi vom incerca sa vedem, in plina atmosfera de sarbatoare, prin ce se face atat de remarcat micutul Qashqai…

Cititi un test drive special in rubrica TEST DRIVE a site-ului nostru! La multi ani!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!