Prima pagină  »  Ştiri  »  Volkswagen lanseaza campania jubiliara ''60 de ani de valoare''
19 DECEMBRIE 2008, 13:40
1,766
0
Volkswagen lanseaza campania jubiliara ''60 de ani de valoare''
De Ion Efros
0
“Am vazut atatea impreuna si avem planuri mari pentru viitor”. Acesta este sloganul cu care Volkswagen merge catre un dublu omagiu pentru anul viitor, cand va marca 60 de ani de la constituirea Republicii Federale Germane si transmiterea fabricii din Stuttgart in gestiunea Guvernului Militar Britanic. “Beetle, Bulli sau noul Golf – Volkswagen pledeaza pentru democratizarea mobilitatii. Nici o alta marca nu si-a pus amprenta asupra istoriei tarii in acest mod”, a comentat Jochen Sengpiehl, seful directiei marketing, Volkswagen.

Campania de promovare a brand-ului in Germania ia startul la 20 decembrie prin spoturi TV, urmate, ceva mai tarziu, de reclame printate care vor functiona ca o umbrela pentru produsele tematice si de brand de-a lungul anului 2009. O retrospectiva emotionala leaga evenimentele nationale cheie precum Wirtschaftswunder sau reunificarea Germaniei cu accentuari din istoria producerii Volkswagen.

Centrul atentiei nu cade doar pe stralucirea modelelor clasice, ci si pe cele prezente sau viitoare, cum ar fi "New Small Family", deoarece Volkswagen mai simbolizeaza si viitorul Germaniei ca centru industrial major. In confirmarea acestei idei Sengpiehl a adaugat “Volkswagen simbolizeaza in egala masura fundamentele Germaniei: valoarea, inovatia, responsabilitatea’’.

O caracteristica distinctiva a campaniei este ca toti clientii si fanii vor fi rugati sa-si expuna propria istorie in relatia cu Volkswagen. Aceasta istorie poate lua forma unor texte, fotografii sau materiale video expediate pe un site destinat special pentru aceasta in acest scop - www.volkswagen-60-jahre.de. De asemenea utilizarea retelelor "YouTube" sau "MySpace" va sparge tiparele marketingului prin aceste inovatii online.

Agentia de comunicare DDB Berlin este responsabila de partea creativa a campaniei, cooperand pe aceasta directie cu Tribal DDB Hamburg in activitatile online.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!