Prima pagină  »  Ştiri  »  La Chisinau a fost inaugurat showroom-ul conceptual Mitsubishi Motors
20 IANUARIE 2009, 22:53
2,236
0
La Chisinau a fost inaugurat showroom-ul conceptual Mitsubishi Motors
De Ilie Toma
0
Ce inseamna showroom conceptual? Asta a fost una din primele intrebari adresate gazdelor, grupul Elita 5. Inseamna o corespundere deplina cu ceea ce reprezinta conceptul marcii Mitsubishi, concept care inseamna la randul sau un set complex de standarte de arhitectura, stil, metode de lucru cu publicul sau deservire a clientilor Mitsubishi. Prin urmare, noul showroom Mitsubishi Motors ne propune o experienta in deplina corespundere cu standartele marcii japoneze, prezente in oricare alta tara europeana.

Inaugurarea showroom-ului a avut loc ieri, 20 ianuarie 2009, dupa o perioada record de 8 luni, cat a durat constructia edificiului. Conform spuselor Presedintelui holding-ului Elita 5, Dl. Alexandru Pincevschii, investitiile totale in realizarea showroom-ului conceptual se ridica la 2.5 milioane euro, investitii care se asteapta sa fie amortizate intr-o perioada de trei ani. “Este un efort mare, pe care a trebuit sa-l realizam, insa suntem siguri ca inaugurarea noului showroom va constitui un pas important pentru dezvoltarea ulterioara a marcii Mitsubishi in Moldova. Le multumim si partenerilor nostri din Ucraina pentru asistenta logistica si tehnica, precum si pentru increderea in fortele noastre”, a mai declarat Dl. Pincevschii.

La randul sau, Directorul General al Casei de Comert “NICO”, cea care indeplineste functia de Distribuitor General Regional pentru piata Ucrainei, Moldovei si a Belarusului, a facut publice succesele deosebite obtinute de holding-ul Elita 5 in cadrul retelei europene de dealeri Mitsubishi. “La reuniunea anuala a dealerilor Mitsubishi, care a avut loc de curand in Finlanda, holding-ul Elita 5 a obtinut unul din cele mai importante titluri, cel de “Cresterea anului”, datorat cresterii importante realizate de marca Mitsubishi pe piata Republicii Moldova. Tin sa le multumesc in mod special reprezentantilor Elita 5 pentru profesionismul de care dau dovada si sa ii asiguram de loialitatea noastra. Cifrele de vanzari, dinamica acestora, cota de piata pe care a reusit sa o obtina Mitsubishi in Moldova, formeaza un tablou cat se poate de complet vizavi de reusitele Elita 5 in Moldova si prin urmare ne bucuram sa avem parteneri cu adevarat profesionisti aici”.

Dl. Vladimir Satkov, responsabil pentru dezvoltarea retelei de dealeri Mitsubishi, ne-a mai destainuit din avantajele unui showroom conceptual. “Ne este tuturor placut sa ne aflam aici, in acest moment. Acesta este si dezideratul urmarit de conceptul showroom-urilor Mitsubishi - sa reusim sa transmitem vizitatorilor, clientilor, si personalului un set de energie pozitiva si de experiente placute, pentru a fideliza clientii marcii. Puteti vizita astazi showroom-ul din curiozitate, si dupa o experienta placuta puteti reveni in scurt timp pentru a deveni un client Mitsubishi. Iar daca sunteti deja unul, o experienta placuta continua de comunicare cu dealer-ul oficial va poate face in scurt timp sa achizitionati inca un automobil Mitsubishi in familie, sau sa ramaneti fidel brand-ului atunci cand veti dori schimbarea automobilului cu unul nou. Perfectiunea este formata din micile detalii, iar acolo unde exista perfectiune nu mai exista detalii neimportante”.

Dl. Oleg Haret, Director General al Centrului Auto Elita 5, a subliniat si schimbarile survenite in modul de deservire a automobilelor pentru clientii Mitsubishi. “Noul showroom conceptual presupune si existenta unui service dedicat in exclusivitate automobilelor Mitsubishi, cu personal inalt calificat. Logistica noului service, inaugurat de noi odata cu noul showroom, presupune un flux bine gandit si bine directionat al automobilelor deservite, in asa fel incat vom reusi sa deservim mult mai multe automobile Mitsubishi decat o faceam pana acum. Putem spune ca service-ul anticipeaza cresterile de mai departe in vanzarile marcii Mitsubishi, atunci cand volumul automobilelor Mitsubishi deservite de noi va fi in continua crestere. Fiecare client Mitsubishi poate fi sigur ca isi incredinteaza automobilul pe mana unor specialisti calificati, antrenati corespunzator. Iar cat priveste piesele de schimb, un depozit consistent de piese originale Mitsubishi ne ajuta sa asiguram clientilor nostri disponibilitatea pieselor calitative, originale.

Panglica rosie a noului showroom a fost taiata de Presedintele holding-ului Elita 5, reprezentantul BC “Moldova Agroindbank”, precum si Directorul General al Distribuitorului Regional Mitsubishi Motors. O confirmare importanta a standartelor superioare implementate de catre Mitsubishi in Moldova a fost si decernarea distinctiei de corespundere a stadartelor Mitsubishi “Showroomul Conceptual”. Distinctia a fost inmanata holding-ului Elita 5 de catre Dl. Satkov, responsabilul regional de reteaua de dealeri Mitsubishi.

In 2008 in Republica Moldova au fost vandute peste 970 de automobile Mitsubishi. Pentru 2009 prognozele par in continuare optimiste, si cu siguranta noul showroom conceptual va aduce o contributie esentiala in dezvoltarea de mai departe a marcii japoneze pe piata Republicii Moldova.

Va prezentam mai jos o galerie foto a evenimentului. Fotograf: Iurii Ciapkis, PiataAuto.md.
GALERIE FOTO (27 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!