Prima pagină  »  Ştiri  »  Rolls-Royce atinge rezultate record
13 IANUARIE 2009, 13:40
2,152
0
Rolls-Royce atinge rezultate record
De Ion Efros
0
Un fapt confirmat de cresterile cu tocmai 20% din 2008, deja pentru al cincilea an consecutiv. Anul trecut, Rolls-Royce Motor Cars a comercializat 1212 de exemplare, comparativ cu doar 1010 in 2007.

Cerearea s-a simtit indeosebi pentru gama Phantom, mai ales pentru sedanul cu 4 usi Phantom si versiunea sa cu ampatament marit – Phantom Extended Wheelbase. Aceste modele au avut o contributie de peste 50% din totalul de vanzari. Totusi, interesul continuu pentru Phantom Drophead Coupe si lansare, in aceasta vara a lui Phantom Coupe a permis producatorului britanic sa castige noi categorii de clienti, impingand vanzarile catre cifre record.

“Este o reusita enorma, mai ales in conditiile provocarilor economice resimtite in a doua parte a anului 2008, care si-au lasat amprenta si asupra producatorilor de automobile”, a tinut sa specifice Tom Purves, Director Executiv in cadrul Rolls-Royce Motor Cars, adugand: “cheia succesului companiei pe care o reprezint se gaseste in mare parte in forta de munca inalt calificata, antrenata in asamblarea acestor limuzine de lux, de care dispunem in Goodwood”.

Piata nord americana, a ramas cea mai importanta pentru comercializarea modelelor Rolls-Royce in 2008, avand meritul de a genera 38% la suta din vanzari. Cresteri semnificative s-au produs si pe pietele Europei de Nord si a Orientului Mijlociu, prin indicatori de 95%, respectiv 48%. Cresteri importante s-au inregistrat si in Australia, China, India sau Singapore, iar Rusia, China si Emiratele Arabe Unite au devenit si ele piete de o importanta extrema pentru producatorul britanic.

Aceste realizari ofera motive de optimism concernului Rolls-Royce Motor Cars care se afla pe ultima suta de metri de lansarea unei noii serii de modele, cunoscuta sub denumirea RR4, catre sfarsitul acestui an.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!