Prima pagină  »  Ştiri  »  Suspans de la Bentley: Cel mai rapid si mai puternic Bentley
29 IANUARIE 2009, 09:25
1,941
0
Suspans de la Bentley: Cel mai rapid si mai puternic Bentley produs vreodata va aparea in curand
De Ilie Toma
0
Avem iarasi de-a face cu un teasing pe cale sa devina celebru. O imagine enigmatica publicata ieri de Bentley face inconjurul lumii, ridicand suspans si asteptari in randurile pasionatilor de automobile... Nici nu putea fi altfel, mai ales ca producatorul britanic a anuntat ca modelul va fi lansat in martie, si va fi cel mai rapid, cel mai puternic si cel mai extrem Bentley produs vreodata.

Cei de la Bentley au mai destainuit un detaliu foarte important: noul model va fi capabil sa ruleze si pe bio combustibil, fapt care vrea sa denote angajamentul englezilor in protejarea mediului, dar si pioneratul acestora in folosirea a astfel de tehnologii in clasa de lux suprem a automobilelor. Astfel de modele mai sunt cunoscute si ca FlexFuel in lume, in acest moment multi producatori, mai ales americani, avand in oferta lor astfel de motorizari.

Nu stim cat de potrivita este tactica celor de la Bentley, mai ales ca in ultimul timp s-a largit considerabil numarul celor care se impotrivesc folosirii bio combustibililor la scara larga. Explicatia este simpla, si in acelasi timp alarmanta: o cota tot mai mare a productiei agricole de cereale este dedicata productiei bio combusitibililor, iar in rezultat, acest fapt conduce la o crestere continua a preturilor mondiale la alimente. Insa, bio ethanolul, cel care de obicei vine in rol de bio combustibil pentru automobilele FlexFluel, manifesta caracteristici bune de ardere, si deci motoarele pot oferi o putere sporita folosind acest combustibil.

Urmeaza sa vedem care vor fi de fapt caracteristicile noului model Bentley si care va fi rolul acestuia in trasarea unor noi directii strategice pentru producatorul britanic. Un lucru este cert: va fi cel mai puternic Bentley produs vreodata, iar asta deja ne da un milion de motive sa asteptam cu mare interes noua bijuterie tehnica a englezilor!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!