Prima pagină  »  Ştiri  »  Alfa Romeo MiTo GTA - Un nou concept car la Geneva
25 FEBRUARIE 2009, 00:29
2,284
0
Alfa Romeo MiTo GTA - Un nou concept car la Geneva
De Redactia PiataAuto.md
1
Constructorul italian de automobile, Alfa Romeo, prezinta la Geneva un nou concept car... Mito GTA. Acesta deriva din modelul de serie Alfa Romeo MiTo, insa in cazul lui GTA accentul este pus pe sportivitate si dinamism.

GTA (Gran Turismo Alleggerito) ne indica ca acesta este unul cu o greutate redusa, dovedita de carbonul ce este prezent la spoiler-ul spate, acoperis si la oglinzile laterale, in timp ce aluminiul este folosit la sistemul de franare, suspensie si la unele parti ale sasiului. Acestea sporesc obtinerea unui raport inbunatatit greutate-putere. Un efort considerabil a fost dus si la scaderea centrului de greutate, masina fiind mai joasa cu 20 mm decat modelul actual MiTo.

Sub capota, se afla noul motor cu injectie directa de 1.8 litri turbo ce livreaza 240 cai-putere. Acesta la sigur va oferi senzatii tari!

Potrivit zvonurilor, vanzarile acestui automobil vor incepe din vara 2009, si, dupa cate se pare, va fi cel mai puternic in segmentul sau, daca luam in consideratie ca rivalul sau Mini Cooper S are „doar” 175 cai putere.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!