Prima pagină  »  Ştiri  »  Cadouri si reduceri la procurarea noului Mitsubishi Colt
19 FEBRUARIE 2009, 15:23
1,852
0
Cadouri si reduceri la procurarea noului Mitsubishi Colt
De Mitsubishi
1
Compania "ElitAutoDiamant”, dealer-ul oficial Mitsubishi in Republica Modlova, lanseaza o actiune promotionala unica de primavara! Achizitionand acum noul Mitsubishi Colt, la un pret de 9 900 €, primiti un cadou special!

Noul Colt: O o prezenta carismatica.
Un automobil deprins de a fi in centrul atentiei, bucurandu-se de dragoste si de succes - asta este noul Colt, prezentat la Salonul Auto de la Paris din toamna nului trecut.

Mitsubishi Colt a fost proiectat tinanduse cont de tendintele actuale in domeniul automobilistic: design sportiv agresiv, superbe caracteristici tehnice si un consum redus. Stilul sportiv si dinamic noului Colt este scos in evidenta de catre grila radiatorului stil „Jet Fighter”, conturul musculos al aripilor fata, „privirea” agresiva a farurilor fata , liniile alungite ale ferestrelor laterale, ce mai degraba pune in comparatie noul model nu cu precedentul Colt, dar cu automobilele familiei Lancer. Compact si usor manevrabil, Colt este perfect atat pentru drumurile lungi, cat si pentru traficul aglomrat din ambuteiaje.

Perfectionarea a atins si ergonomicitatea automobilului, cu majoritatea elementelor radical imbunatatie: scaunul mult mai confortabil al soferului, micsorarea nivelului NVH (Noise-Vibration-Harshness), consola centrala modernizata, aerul conditionat si sistemul audio. In plus, au aparut optiuni noi, care nu au fost disponibile la vechiul model, ca farurile cu stingere automata dupa un timp de cateva secunde din momentul in care cheia este in pozitia OFF.


Showroom-ul Mitsubishi Motors
bd. Dacia, 55
Telefon receptie showroom: 567-345
Telefon recpetie service: 560-086
www.mitsubishi-motors.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!