Prima pagină  »  Ştiri  »  Infiniti lanseaza G37 Cabrio
26 FEBRUARIE 2009, 12:32
2,150
0
Infiniti lanseaza G37 Cabrio
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Salonul Auto de la Geneva este cunoscut ca unul din cele mai importante din lume. Aceasta este demonstrat de numarul de lansari prezentate aici de numerosii producatori auto. Cu aceasta ocazie nu a stat sa ezite nici marca de lux a grupului Nissan, Infiniti. Acesta va prezenta saptamana viitoare al 5-lea model conceput pentru piata europeana, si anume Infiniti G37 Cabrio.

Noul Infiniti G37 Cabrio este noua expresie a constructorului japonez, ce combina un design extravagant, performanta ridicata si un hard top retractabil din 3 parti, ce poate fi pliat in 25 secunde, astfel facand ca acest model sa arate bine atat deschis cat si cu hard top-ul inchis.

G37 Cabrio mentine silueta coupe a fratelui mai mare G37 Coupe, dar are totusi elementele sale stilistice specifice, ca liniile partii frontale, ce „curg” spre faruri, capota stilata din aluminiu, partea frontala expresiva conturata de grila radiatorului, sub forma unui arc dublu. Ce tine de partea spate, aceasta este reprezentata de farurile unice pentru G37 Cabrio, care ies in evidenta pe timp de noapte printr-un „cerc de lumini”. Portbagajul este la fel unul expresiv, incorporand un stop aditional si o camera video pentru sistemul monitorizat de parcare.

Interiorul lui Infiniti G37 Cabrio este unul bogat in dotari, cu scaune din piele ce pot fi atat racite, cat si incalzite. Sistemul audio Bose isi schimba automat setarile in dependenta de sunetul din exterior, pozitia plafonului si viteza masinii. In interior mai gasim sistem de climatizare bi-zonal, sistem de navigatie, ce include un touchscreen si capacitatea de conectare a unui Ipod, precum si reproducerea discurilor DVD.

Infiniti G37 Cabrio este propulsat de catre un motor V6 preluat de la versiunea coupe, ce are o capacitate cilindrica de 3.7 litri, dezvoltand 320 cai-putere. Acesta poate fi cuplat la o cutie de viteze cu 7 rapoarte, controlate electric, sau la una cu 6 rapoarte manuala. Frana este asigurata de catre discuri ventilate, asistata de binecunoscutele sisteme ABS, EBD.

Vanzarile lui Infiniti G37 Cabrio in Europa vor incepe in septembrie 2009.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!