Prima pagină  »  Ştiri  »  Mini John Cooper Works Convertible - micul vitezoman
17 FEBRUARIE 2009, 09:51
1,885
0
Mini John Cooper Works Convertible - micul vitezoman
De Redactia PiataAuto.md
0
La Salonul Auto International de la Geneva din luna martie, Mini va prezenta cel mai rapid cabrio din clasa premium, cu numele deplin Mini John Cooper Works Convertible.

Motorul nou venitului pe piata automobilistica mondiala, este preluat de la cunoscutul model Mini Cooper S - un 1.6 turboaspirat, fiind semnificativ revizuit si imbunatatit. Acest propulsor ii confera noului Mini o agilitate de invidiat, propulsand vehiculul in doar 6.9 s pana la 100 km/h cu un cuplu maxim de 260 Nm, pana la o viteza maxima de 236 km/h.

Transmisia este si ea ajustata pentru a putea face fata puterii imense pe care o genereaza motorul - 132 cai putere per litru!!!

Un buton Sport este localizat pe schimbatorul de viteze - odata apasat, acesta ofera conducatorului sentimente de neuitat datorita raspunsului mai rapid al masinii la apasarea acceleratorului, sau in cazul manevrelor.

Standart, Mini John Cooper Works Convertible este inzestrat cu scaune sport, volan sport Alcantara, si cu un salon lucios de culoare neagra.

Discurile extra mari, de marca Brembo, ii asigura lui Mini frane excelente, ce vor ajuta in orice situatie. Plus la aceasta, automobilul mai este dotat si cu diferite sisteme de siguranta activa ca: ABS, EBD (Electronic Brake Force Distribution) , DSC (Dynamic Stability Control) , DTC (Dynamic Traction Control) s.a.

Fanilor, cat si celor nefamiliarizati cu gama de modele Mini, le va placea mult modelul nou, datorita senzatiilor unice pe care le poate oferi - viteza insotita de adrenalina in bataia soarelui de vara.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!