Prima pagină  »  Ştiri  »  Sebastien Loeb obtine cea de-a 49 victorie in Campionatul Mondial de
17 FEBRUARIE 2009, 12:38
1,858
0
Sebastien Loeb obtine cea de-a 49 victorie in Campionatul Mondial de Raliuri WRC
De Redactia PiataAuto.md
0
Acesta s-a impus weekend-ul trecut la Raliul Norvegiei in fata finlandezului Mikko Hirvonen intr-o lupta stransa, ce a durat pana la sfarsitul cursei. Odata cu prima sa victorie la Raliul Norvegiei, Sebastien Loeb mai are nevoie de doar un singur castig pentru a deveni singurul pilot de raliuri din lume care a obtinut impresionabila reusita in victoria a 50 de Raliuri.

Ajuns in ultima zi a Raliului Norvegiei cu doar 15 secunde avantaj in fata lui Mikko Hirvonen, Loeb a pierdut 5 secunde in prima etapa, ca in urmatoarea sa castige 6 secunde in fata finlandezului. Ambii piloti au stabilit timpuri record pentru tot parcursul zilei, dar cu Loeb cel mai rapid in ultima etapa, victoria i-a revenit echipei Citroen.

In campionat, Sebastien Loeb, avand un total de 20 puncte dupa doua raliuri, este cu 6 puncte in fata lui Mikko Hirvonen, care a acumulta 14 puncte pana acum. La clasamentul constructorilor Citroen conduce pe primul loc cu 32 de puncte in fata celor de la BP Ford, care au la activ 22 de puncte.

Urmatorul Raliu WRC va fi cel al Ciprului, ce va avea loc intre 13 si 15 Martie, pe o suprafata in mare parte acoperita cu pietris.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!