Prima pagină  »  Ştiri  »  Toyota Hiace. Ireprosabila in interior, excelenta la exterior. Acum si in
19 FEBRUARIE 2009, 14:10
2,446
0
Toyota Hiace. Ireprosabila in interior, excelenta la exterior. Acum si in Moldova.
De Centrul Toyota Chisinau ''Continent''
0
Compactul, dar extrem de voluminosul Hiace. Va va capta atentia din prima. Liniile design-ului clasic inglobeaza in sine stil si o infatisare impunatoare, iar caracteristicile tehnice vor satisface si cei mai exigenti soferi. Hiace este ideal pentru transportarea pasagerilor, in ciuda dimensiunilor reduse, el fiind capabil de a adaposti pana la 12 persoane!

Siguranta


Dat fiind faptul ca pentru transportul de pasageri o atentie prioritara este oferita sigurantei lor, un interes special in dezvoltarea microbusului a fost oferit confortului si usurintei de conducere. Constructia gandita minutios a scaunelor ofera o amplasare corecta, centuri de siguranta pretensionate si un nivel inalt de siguranta.

Adaugand la acestea si o pozitie inalta la de drum, veti intelege, ca in Hiace totul este prevazut din timp, pentru ca si cea mai lunga calatorie sa fie insotita de placere.

Bord Multi-Functional

La finisarea bord-ului au fost folosite cele mai calitative materiale. Bord-ul Multi-Functional va permite instantaneu si precis sa vedeti indicatiile acestuia. Avand la indemana toate functiile, veti avea un drum linistit si confortabil.

Airbag-urile.

In dotarea Toyota Hiace se includ airbag-uri pentru sofer si pasagerul fata.

Confortul

In noul Hiace, confortul este pe primul loc. Butoanele de deschidere/inchidere a geamurilor, amplasate pe usile din fata, fac ca utilizarea lor sa fie foarte simpla. Iar buzunarele din usile fata, permit a tine la indemana toate lucrurile necesare.

Noile tehnologii folosite la elaborarea scaunului soferului, permit mentinerea unei dispozitii bune chiar si la cel mai lung drum. Dar si pasagerii se vor simti confortabil, avand in vedere spatiul interior generossi scaunele comode.

Volan reglabil si directia asistata.

Volanul poate fi reglat in functie de preferintele soferului. Iar cu directia asistata va veti simti increzut pe orice drum.

Fereastra pliabila.

Fereastra pliabila este integrata in usa.

Voluminos.

Ferestrele mari si plafonul inalt transforma interiorul automobilului intr-o habitaclu spatios. Datorita usei laterale ce se poate deschide larg si scaunelor rabatabile, accesul pasagerilor in salonul masinii este unul usor chiar si cu bagaje.

Motorul 2,7 litri VVT-I

Foarte puternic


Toyota Hiace este dotata cu un motor puternic, ce face fata atat turatiilor mici, cat si celor mari, dar cu un consum mic.

Motorul de 2.7 litri cu sistem electronic de distributie a combustibilului VVT-I poate dezvolta 111 kw la 4800 rpm. Cuplul maxim al motorului indica o valoare de 241 Nm la 3800 rpm. Viteza maxima ajunge la 155 km/h, iar consumul mediu se situeaza la doar 12.4 l la 100 km. Foarte econom, chiar daca este un motor pe benzina.

La constructia motorului s-a atras o deosebita atentie echilibrarii perfecte a pieselor rotative, fapt care ii asigura lui Hiace o accelerare lina, dar si un confort acustic sporit pentru cei din interior.

Puteti cunoaste indeaproape modelul in showroom-ul dealerului oficial Toyota, Centrul Toyota Chisinau “Continent”.


Dealer oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
str. Arborilor, 17/1, (Viaduc Centru-Botanica)
Telefon: 739-535
www.toyota.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!