Prima pagină  »  Ştiri  »  Volvo aduce un facelift modelului S80!
26 FEBRUARIE 2009, 12:59
1,914
0
Volvo aduce un facelift modelului S80!
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
Astazi, Volvo a facut un anunt important pentru modelul de varf din gama lor: la Salonul auto de la Geneva suedezii ne vor prezenta noul S80 facelift. Chiar daca se bucura de mare succes, mai ales pe piata din Rusia, Volvo a decis sa recurga totusi la improspatarea navei amiral a marcii.

Steve Mattin, Directorul Design al Volvo, mentionat: „Din exterior, proaspatul model arata mai mare si mai elegant, in timp ce are partea frontala a devenit mai dura. In Germania aceasta se mai numeste "boser blick" ceea ce ar insemna ca partea fata trebuie sa arate mai degraba amenintatoare in timp ce umple oglinda retrovizoare a masinii din fata. Totusi, modificarile facute de noi nu trebuie doar admirate dar si simtite la propriu. Atmosfera la interior este mai mult decat comoda si luxoasa datorita aurei de maiestrie cu care a fost conceput Volvo S80. Am facut interiorul sa fie mai orientat pentru usurinta de a conduce automobilul, nu doar prin modificarea volanului sau actualizarea comenzilor, ci si prin modificarile pe care le-au aplicat inginerii nostri propulsoarelor si sasiului”.

Dupa cum am relatat in stirile anterioare, Volvo S80 facelift va dispune de un propulsor absolut nou, si anume un diesel twin-turbo de 2.4 litri. Acest motor D5 va oferi 205 cai-putere, cu un cuplu maxim de 420 Nm. Consumul de combustibil este de numai 6.2 litri la 100 km. Totusi, va mai fi disponibil si un motor 2.4 litri diesel cu 175 cai putere, a carui consum va fi de doar 5.8 litri la 100 km, acesta fiind unul record pentru acest segment.

Cumparatorii din acest segment sunt foarte loiali marcilor de automobile pe care le conduc. Iar pentru a-i converti pe acestia spre marca Volvo, suedezii le ofera exclusivitate, confort si o placere imensa de a conduce. Cu acesti asi in „maneca” S80 facelift dispune acum de mai multa forta pentru a fi in continuare un concurent greu de batut pe piata.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!