Prima pagină  »  Ştiri  »  Blue Will - mostenitorul tehnologiilor moderne de la Hyundai
25 MARTIE 2009, 16:48
1,793
0
Blue Will - mostenitorul tehnologiilor moderne de la Hyundai
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Hyundai a dezvaluit primele poze cu cel mai nou concept hybrid al companiei, Blue Will. Doritorii de al vedea pe viu, nu au de cit sa mearga in Seoul pe 2 Aprilie, unde Blue Will va fi expus la standul Hyundai din cadrul Salonului Auto din capitala Coreii de Sud.

Conceptul Blue Will este propulsat de un motor pe benzina de 1.6 litri cu injectie directa, ce este cuplat la o cutie de viteze variabila continua si la un motor electric de 100 kw, care este de fapt inima motorului hybrid. Puterea electrica consta din baterii din polimer litiu-Ion, care sunt amplasate linga propulsorul conventional sub scaunul spate, fapt ce permite marirea spatiului de dipozitare. Cu ajutorul bateriilor din polimer litiu-Ion, Hyundai este primul producator din lume ce le va folosi la un model de serie, mai exact la Elantra LPI Hybrid a carei vinzari vor incepe in luna Iulie, deocamdata numai in Korea.

Design-ul conceptului este subliniat de plafonul panoramic ultra modern. Acesta contine celule sensibile la razele solare, ce vor genera energie pentru bateriile electrice fara a impiedica vizibilitatea din interior.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!