Prima pagină  »  Ştiri  »  Cadillac CTS navigheaza pe internet cu tehnologia Wi-Fi
27 MARTIE 2009, 12:04
1,798
0
Cadillac CTS navigheaza pe internet cu tehnologia Wi-Fi
De Redactia PiataAuto.md
0
Pentru multi din noi internetul este o necesitate fara de care nu putem rezista mult timp. Acesta este atit de prezent in vietile noastre, ca deja majoritatea din noi sunt dependenti de el, indiferent pentru ce il utilizam: munca, studii, distractie s.a. Iata ca producatorul american de automobile Cadillac, care este o subdiviziune a General Motors, a decis sa mearga mai departe cu aceasta necesitate zilnica, si in curind o va introduce pe modelul CTS prin tehnologia Wi-Fi.

Cel mai bine vindut model al companiei, Cadillac CTS le va permite pasagerilor sai acces nelimitat la internet, datorita tehnologiei Wi-Fi de la bordul acestuia. Internetul poate fi accesat datorita laptop-ului personal sau cu ajutorul oricarui aparat cu tehnologie Wi-Fi. Ideea a fost inspirata de faptul ca consumatorii cauta in prezent internet oriunde nu s-ar afla, iar internetul oferit la bordul masinii va fi disponibil pe linga optiunile deja existente ca: hard drive-lui de 40 Gb, portul USB, sistem de navigatie care este la curent cu situatia din trafic si cu prognoza meteo s.a.

Tehnologia Wi-Fi va fi oferita de provider-ul de internet american, Autonet Mobile, fapt ce il face a fi primul provider de internet ce presteaza serviciile sale, la bordul unui automobil. In timpul deplasarii internetul va fi mentinut de tehnologia 3G, in timp ce sistemul poate fi accesat de mai multe laptop-uri odata. Astfel o persoana poate naviga usor pe site-urile de internet, cind alta urmareste video pe YouTube. Sistemul Wi-Fi nu necesita instalarea vreo unui software si asigura o viteza de pina la 800 Kbps. Totusi aceasta tehnologie va fi oferita ca optiune pentru clientii americani, care vor trebui sa scoata adaugator din buzunar 499 Dolari SUA pentru a se bucura de acesta, iar abonamentul lunar va costa 29 Dolari SUA.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!