Prima pagină  »  Ştiri  »  Citroen DS Inside – revolutioneaza marca fraceza
10 MARTIE 2009, 17:48
1,355
0
Citroen DS Inside – revolutioneaza marca fraceza
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Intr-un articol anterior am relatat despre concept car-ul prezentat la Salonul Auto de la Geneva a celor de la Citroen. Cu adevarat, DS Inside e unul din cele mai frumoase concept car-uri pe care le-am vazut vreodata. La prima vedere nici macar nu credeam ca e conceput pe planeta noastra, datorita design-ului futuristic de care dispune. Unul ce arata non-conformist, cu un caracter puternic si cu linii exceptionale din fata pina in spate, fac ca acest automobil sa fie foarte dorit de public, chiar daca este un concept. DS Inside a fost prezentat publicului in aceasta versiune sofisticata, eleganta si chiar voluptoasa la Salonul Auto de la Geneva. Caroseria sa de culoare maro, acoperisul metalic cit si discurile cromate pline de un luciu strapungator ii redau o personalitate cu totul aparte conceptului de la Citroen, o personalitate cu totul aparte brand-ului Citroen.

Acesta este scopul principal a lui DS (Different Spirit) Inside , cel de a schimba spiritul si tot ce inseamna Citroen. De nenumarate ori conducerea constructorului francez a anuntat ca va aborda o alta tactica pe viitor, una ce va aduce pe piata la fiecare 6 luni timp de trei ani, cite un model nou. Plus la aceasta Citroen isi propune sa produca masini ce vor corespunde mai mult necesitatilor proprietarilor sai, care si le doresc a fi mai econome dar si mai inteligente. Aceste modele trebuie sa spuna multe despre proprietarii sai, cei ce doresc senzatii pure, datorita design-ului cit si tinutei de drum a vehiculului pe care il conduc.

Toti acesti factori, Citroen, doreste sa-i inglobeze in modele DS ce vor aparea in viitorul apropiat. Acestea vor face parte din segmentul masinilor mici, mijlocii si mari. Impreuna cu ele va fi abordate si alte metode in relatiile cu clientii, incercinduse o apropiere catre acestia, care va fi obtinuta datorita site-ului companiei, programului reinoit de deservire a vehiculelor s.a.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!