Prima pagină  »  Ştiri  »  Deutsche Post reinoieste parcul de automobile cu 4500 de Iveco Daily
10 MARTIE 2009, 18:01
1,296
0
Deutsche Post reinoieste parcul de automobile cu 4500 de Iveco Daily
De Redactia PiataAuto.md
0
Compania germana Deutsche Post, unul din liderii mondiali in oferirea solutiilor de management si transport de bunuri, a ales ca Iveco Daily sa-i ajute in munca dificila de zi cu zi. Timp de trei ani, 4500 din cele 7500 de vehiculele pe care le detin acestia in prezent, vor fi schimbate cu automobilele comerciale Iveco Daily. Flota impresionanta a germanilor va fi suplimentata cu modelul Daily de 3.5 tone, ce va fi propulsat de un motor diesel Euro 4 cu 116 cai putere, cuplat la cutia de viteze automata AGile. Aceasta cutie de viteze ofera un schimb al vitezelor absolut automat, fiind conceputa sa ofere un consum de combustibil redus, iar in acelasi timp soferul nu va fi nevoie sa depuna o forta mare in momentele de schimb al treptelor.

Fiecare vehicul va corespunde cerintelor individuale impuse de catre germani, astfel spatiul de la scaunul soferului pana la compartimentul de incarcare este bine proportionat, fiind posibil accesul la interiorul compartimentului fara a fi necesar de a iesi afara. Aici este disponibil un sistem inteligent de rafturi pe ambele parti ale vehiculului, care indeplinesc toate cerintele de transportare in siguranta a incarcaturii. O atentie mare a fost acordata la sporirea ergonomica a intregii constructii, cu accesul jos la interior si cu usile laterale glisante, care vor facilita munca zilnica a angajatilor, facand-o eficienta si cat mai simpla posibila.

Compania Deutsche Post este unul din cei mai mari angajatori din lume, avant in prezent peste 500.000 de angajati in peste 220 tari.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!