Prima pagină  »  Ştiri  »  Expeditia Cape to Cape a ajuns in Moscova
26 MARTIE 2009, 12:12
2,084
0
Expeditia Cape to Cape a ajuns in Moscova
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Renault Trucks a pornit o expeditie foarte interesanta dar si foarte dificila, ce va pune la test greu camioanele sale. Cape to Cape se numeste ea, a pornit la 1 Martie din Norvegia din punctul North Cape si vrea sa ajunga in capitala Republicii Sud Africane, Cape Town.

Dupa intense pregatiri de mai multe luni, expeditia formata din camioane Renault Kerax, Renault Sherpa si Renault Caravane, in total 12 vehicule, au pornit la drum din Cape North, Norvegia. Pe parcursul expeditiei de 30.000 km, camioanele Renault, vor strabate 17 tari din Europa de Est, Orientul Apropiat si Africa. De-a lungul expeditiei la volanul camioanelor vor urca 50 de soferi, femei si barbati cu 14 nationalitati diferite, toti angajati ai Renault Trucks.

La momentul actual, expeditia Cape to Cape se afla in capitala Rusiei, Moscova, finalizind astfel etapa cu numarul 2, Sankt Peterburg - Moscova. Aici a fost organizata o adevarata sarbatoare cu ocazia sosirii camioanelor Renault, unde a fost prezentata expeditia cit si cele mai noi camioane Renault. Pe linga ambasadorul francez in Federatia Rusa, Guillaume Zimermann, aici au mai fost prezente peste 200 de persoane, clienti, jurnalisti, cit si membrii expeditiei.

In urmatoarea etapa, camioanele Renault, vor parcurge distanta de 800 km intre Moscova si capitala Ucrainei, Kiev.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!