Prima pagină  »  Ştiri  »  Fiat ii face cadou lui Barbie un Fiat 500!
10 MARTIE 2009, 09:49
1,621
0
Fiat ii face cadou lui Barbie un Fiat 500!
De Redactia PiataAuto.md
0
Cu ocazia celei de 50-a zi de nastere a lui Barbie, Fiat ii face un cadou cu totul special, punandu-i la dispozitie un Fiat 500 special conceput pentru aceasta ocazie. Acest automobil este unul extravagant, unul ce se va ridica la nivelul proprietarului sau special. Vopseaua stralucitoare, redata de luciul nuantei roz inzestreaza acest Fiat 500 cu mult sarm. La interior scaunele sunt tapitate cu material fin Alcantara, in timp ce spatiul pentru manusi adaposteste o multitudine de rujuri pentru buze...

Producatorul ii asigura pe toti fanii papusei Barbie, ca acest autovehicul are mai multe trasaturi decat o coroana are diamante. Aici sunt o multime de cristale ce ii vor incita ochii frumoasei Barbie, in timp ce suprafata lucioasa a acestuia va adaposti autograful papusei legendare.

Acest showcar a fost conceput in parteneriat de catre Fiat Centro Stile si Mattel, si i-a fost daruit lui Barbie ieri, 9 Martie. Fiat 500 Special Made for Babie va parcurge strazile Milanului, in special pe cele din regiunea fashion al orasului, iar Barbie va fi in masina si va avea un sofer cu totul special – desigur, pe Ken!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!