Prima pagină  »  Ştiri  »  Honda a vandut echipa Honda Racing F1 Team
10 MARTIE 2009, 09:47
1,174
0
Honda a vandut echipa Honda Racing F1 Team
De Redactia PiataAuto.md
0
Honda a anuntat ca toate actiunile pe care Honda GP Holdings LTD le detinea la echipa de Formula 1, Honda Racing F1 Team, au fost vandute lui Ross Brawn, care pana in prezent detine postul de director de echipa. Acesta devine proprietarul scuderiei, si are drept scop, participarea echipei in FIA Formula One World Championship de anul acesta.

Hiroshi Oshima, responsabilul companiei Honda Motor Co in Relatiile Corporative si Motorsport a declarat urmatoarele: “De cand a fost anuntata retragerea echipei din capionatul modial de F1, am efectuat o serie de studii si discutii ca echipa sa poata concura ca una noua in viitor. Suntem extrem de bucurosi ca am vandut echipa lui Ross Brawn, cu care am conlucrat pe tot parcursul acestor ani. Uram sincere succese pe viitor.”

Ultima cursa a celor de la Honda F1 Team a fost cea din Grand Prix-ul Braziliei din anul 2008. Dupa modificarile survenite, echipa se va numi in viitor Brawn GP, iar drept piloti ai echipei vor fi in continuare, Rubens Barichello si Jenson Button. Monoposturile echipei Brawn GP vor fi propulsate de motoare Mercedes-Benz.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!