Prima pagină  »  Ştiri  »  Incepe productia anvelopelor Barum pentru automobilele cu tractiune integrala
23 MARTIE 2009, 16:02
2,325
0
Incepe productia anvelopelor Barum pentru automobilele cu tractiune integrala
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
In acest an, concernul Continental AG, lanseaza in productie anvelopele pentru tot terenuri si crossover-e, sub marca Barum. Modelele se vor numi Bravuris 4x4, si vor fi disponibile pe piata autohtona de la inceputul lunii Mai.

Modelul Barum Bravuris 4x4, va avea un desen simetric cu un protector de tip universal. Luind in consideratie clima din Republica Moldova, anvelopele Bravuris 4x4 sunt optime pentru utilizare in perioada de primavara, vara si toamna. Pentru automobilele cu tractiune integrala, acestea pot fi folosite si pe timp de iarna, dar numai pe suprafete curatite de zapada.

Bravuris 4x4 se va produce intr-o gama larga de dimensiuni, pentru discuri intre 15 inch si 18 inch, iar viteza maxima posibila in dependenta de dimensiuni variaza intre 190 km/h si 240 km/h.

Pentru piata Moldovei, vor fi disponibile diferite dimensiuni, dar totodata va fi posibila comanda anvelopelor Bravuris 4x4 care nu vor fi in asortiment.

Preturile pentru Bravuris 4x4 vor constitui o surpriza placuta pentru clienti. Iar dezvaluirea acestora va fi facuta publica odata cu inceperea vinzarilor, tot atunci vor aparea si detaliile tehnicie a noilor anvelope.

Reprezentant oficial Continental in Republica Moldova este compania DIO-PLUS SRL.
Pagina web: www.continental.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!