Prima pagină  »  Ştiri  »  Kia Soul este in Moldova
26 MARTIE 2009, 15:14
2,031
0
Kia Soul este in Moldova
De Kia Motors Moldova
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Constructorul corean de automobile a unit intr-un singur vehicul, calitatile unui SUV, minivan, si a unuia de dimensiuni reduse, astfel a creat un automobil pentru cei ce le place sa traiasca dupa propriile reguli – Kia Soul. Dvs decideti cum trebuie sa arate automobilul pe care il conduceti deoarece Soul este pregatit pentru orice. Acum si clientii din Republica Moldova se pot bucura de el, fiindca Kia Soul este deja in auto salonul Kia Motors Moldova din orasul Chisinau , bd. Decebal 139.

Soul se evidentiaza ca un automobil emotionant. Care din prima zi este conceput ca un automobil ce vine sa genereze doar sentimente pozitive. Soul – este un vehicul, pe care clientii il vor cumpara doar pentru ca si-l doresc.

Trasaturile caracteristice ale noului crossover de la Kia, sunt accesoriile si individualitatea. Odata cu aparitia lui Soul, sunt disponibile si accesorii noi, care niciodata nu au mai fost produse de compania Kia. Acest fapt ofera clientilor posibilitatea de asi crea automobilul dupa propriul stil.

Directorul de design al companiei Kia, Peter Schreyer, care in urma cu ceva timp a lucrat in compania Audi si Volkswagen, in special la modelele Audi TT si noul Volkswagen Beetle, divulgind perspectivele de dezvoltare a gamei de modele Kia, a subliniat posibilitatea automobilului de a utiliza o gama de culori neordinara, forme mai rotunde, chiar si tatuaje, daca clientul doreste.

Soul – este cel ce semnifica linistea si confortul in junglele urbane, este ’’o zona de confort pe patru roti’’. Soul simbolizeaza cultura estica traditionala, in care cel mai important lucru ramine obtinerea armoniei prin stilul linistit de viata. Paleta de culori, structura uimitoare il fac pe Soul sa fie automobilul perfect pentru cei vesnic tineri in suflet.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!