Prima pagină  »  Ştiri  »  Marea Britanie da startul Tuning Show-urilor
26 MARTIE 2009, 12:53
1,986
0
Marea Britanie da startul Tuning Show-urilor
De Redactia PiataAuto.md
0
Circuitul de curse Donington Park, mirosul primaverii de afara, si sunetul motoarelor tunate care se intrec cu muzica puternica a sistemelor audi, poate sa insemne doar un lucru – incepe cel mai mare show britanic de automobile tunate, International Styling and Tuning Show. Aici vor fi prezenti peste 50.000 de tuneri, care isi vor expune publicului larg ultimele idei din domeniu.

La show vor fi prezente cele mai puternice super car-uri, legendarele Monster Trucks – Big Foot si Thunderbolt - cit si vedete locale, ca Shane Lynch, care s-a transformat din cintaretul sentimental al trupei Boyzone intr-un demon al vitezei. Organizatorii vor permite doritorilor chiar sa faca o tura cu propriile automobile modificate pe circuit. Dar cei mai norocosi vizitatori, vor avea ocazia sa faca o tura cu unul din cele mai cunoscute sport car-uri din lume, ca : Lamborghini Gallardo, Porsche 911 Turbo, Aston Martin V8 Vantage si Ferrari 360 Modena. Pentru doritorii de senzatii tari este oferita posibilitatea de a fi pasagerul pe unul din bolizii echipei de curse Caterham Drive Experience (CDX).

Pentru iubitorii drifturilor acesta va fi locul perfect, acest sport pornit din curbele montane din Japonia, ajunge sa fie punctul culminant al International Styling and Tuning Show. Aici vor porni primele etape a campionatelor nationale de drift British Drift Championship si ProDrift.

International Styling and Tuning Show va continua si dupa apusul soarelui, toti doritorii vor fi invitati la o petrecere nemaipomenita Cream Party Night, unde muzica va fi garantata de cei mai buni DJ ai regatului, Cosmic Gate, Rob H si Ian Alvey.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!