Prima pagină  »  Ştiri  »  Mercedes-Benz Citaro - favoritul strazilor din Dubai
26 MARTIE 2009, 09:50
2,319
0
Mercedes-Benz Citaro - favoritul strazilor din Dubai
De Redactia PiataAuto.md
0
Este bine cunoscut faptul ca Mercedes-Benz este unul din cei mai importanti producatori de automobile din lume, iar gama propusa de acesta este foarte variata, incepind cu autoturisme, autobuze pina la camioane de tonaj mare. Iata ca de curind Daimler a semnat un contract de livrare a 260 de autobuze Mercedes-Benz Citaro catre Dubai. Acest contract a fost posibil in urma deciziei luate de a extinde parcul de autobuze de catre Departamentul Drumurilor si Transportului din Dubai care deja utilizeaza 80 de Citaro.
Productia celor 260 de Citaro va incepe in aceasta primavara, iar pe linga livrarea acestora, Mercedes va garanta mentinerea tehnica cit si service-ul multi anual.

Cit priveste detaliile autobuzelor ce urmeaza a fi livrate, acestea vor dispune de 33 locuri pentru pasageri, accesul la interior va fi realizat cu ajutorul a trei usi, iar lungimea va fi de 12 metri. Din cauza temperaturilor extreme din Dubai vehiculele vor fi echipate cu izolatoare de caldura adaugatoare in podea, cit si cu ferestre ce vor fi compuse din sticla speciala, care va proteja pasagerii de soarele torid. La intrarea in autobuz sunt amplasate gurile de expirare a aerului conditionat care vor mentine temperatura constanta in interior.

Ambele parti sunt foarte multumite de contractul semnat, in special partea araba, care a dus tratative intense pentru a li se livra cele 260 de Mercedes-Benz Citaro echipate special pentru clima din Dubai.

Divizia Daimler Buses este lider pe piata in producerea autobuzelor si a sasiurilor pentru acestea. Compania are un total de 18.100 angajati in lumea intreaga, in timp ce numai in anul 2008 au fost vindute peste 41.000 unitati. Spectrul de produse este foarte variat, de la microbuze mici pina la autobuze cu etaj, toate fiind disponibile cu diferite dotari si motorizari.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!